reklamı kapat

POPÜLER

Netflix Lucifer 5. sezon

Lucifer 5. sezon için efsanevi “müzikal bölüm” planı

Lucifer 5. sezon için Netflix cephesinden 6 ek bölüm daha kazanmışken, hayranlar kutlama için daha fazlasını istiyor. Bu sezon şöyle esaslı bir müzikal bölüm görebilir miyiz dersiniz?

Netflix, Lucifer 5. sezon için sağladığı 6 ek bölümle hayranları hiç olmadığı kadar mutlu ederken şimdi hayranlar yeni beklentilere sahip. Bildiğiniz gibi Lucifer dizisinde zaman zaman gerek başrol oyuncusu Tom Ellis, gerekse diğer oyuncular popüler şarkıları seslendiriyor. Zaman zaman dizide müzikal anlara da şahit olduk. Hatta en yakını 4. sezon finalinin açılışında gerçekleşti. Şimdi ise ek 6 bölümle dizi toplam 16 bölüme kavuşmuşken, şöyle esaslı ve belki daha uzun, herkesin dahil olduğu bir müzikal bölüme hazırız! Peki yaratıcı ekip hazır mı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lucifer 5. sezon için düşünülen müzikal bölüm

Dizinin yaratıcılarından Joe Henderson’ın AX‘e verdiği röportaj bu konudaki umutlarımızı artıran en büyük ipucu. “Herkesi kapsayan bir müzikal bölümü düşünüyor musunuz?” sorusuna Henderson şu cevabı veriyor:

Milyon dolarlık soru! Bu Lucifer 5. sezon için tartışacağımız ilk şey olacak kesinilkle. Bu Ildy Modrovich’in (dizinin ana yaratıcısı) hep yapmak istediği bir şeydi. Bu aynı zamanda benim Ildy’nin hep yapmasını istediğim bir şey. Bu konuda ben ne kadar yeteneksizsem Ildy de o kadar yetenekli. Eğer bir şekilde çözebilirsek, bu bizim en büyük hedeflerimizden biri.

Röportajda Buffy the Vampire Slayer dizisinin efsanevi müzikal bölümü “Once More With Feeling”den bahseden Henderson, 5. sezonda bu bölümün yapılması için üzerine çok kafa patlatıldığını kaydediyor. Tüm oyuncuları ikna etmek ise başka bir mesele. Ancak final sezonunda böylesi bir sahnede yer almak istemeyecek Lucifer oyuncusu düşünemiyoruz pek açıkçası. Dizi finale hazırlanırken, yaratıcıların bir şekilde böyle bir bölümü ortaya çıkaracağına ise neredeyse kuşkumuz yok diyebiliriz.

İlginizi çekebilir

Dizinin 4. sezon fragmanı