reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 serisinden tasarıma yönelik yeni sızıntı

2020 başında karşımıza çıkacak Samsung Galaxy S11 ailesi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer gövde renkleri ortaya çıkmış durumda.

Araştırma ve geliştirme sürecine aktif olarak giren Samsung Galaxy S11 ailesi, biliyorsunuz SM-G981, SM-G986 ve SM-G988 kod numaralarına sahip üç farklı modelden oluşuyor. İşte bu üç model de söylendiği kadarıyla “mavi, pembe, siyah ve beyaz” renk seçenekleriyle karşımıza çıkacak. Renk seçeneklerinin başında yine “Aura” takısını kullanacak denilen firma, burada Galaxy Note 10’da çok dikkat çeken “Aura Glow” seçeneğini de sunabilir deniyor. Bu gövde rengi ışığın açısına göre şaşırtıcı renk efektleri oluşturabiliyor. Tasarımsal olarak henüz kendilerini göstermeyen ancak oldukça yüksek açıya sahip kavisli kenarlara sahip olacağı tahmin edilen aile, kamera konusunda firma içinde devrim yaratacak gibi görünüyor. Çünkü kaynaklar modellerin kamera konusunda çok iyi olacağını ve hatta bu yüzden kameraya çok önem verenlerin Galaxy Note 10’u almaması öneriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S11 ailesi hakkında diğer bildiklerimiz ise şöyle

Bildiğimiz kadarıyla ailenin kod adı “Picasso” olarak geçiyor. Kutularından Android 10 temelli One UI 2.1 ile çıkacak modellerin, 90 Hz hızında bir AMOLED ekran ile yolda olduğu söyleniyor. Yine daha önce gelen bilgilere göre her üç modelde de 5G desteğini sunacak firma, modellere 128 GB’dan tam 1 TB’a kadar birçok farklı depolama seçeneği sunmaya hazırlanıyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Galaxy Note 10 tanıtım videosu