reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Mi Mix 4 Mi 9 Pro 5G

Xiaomi Mi Mix 4 ve Mi 9 Pro 5G için resmi sızıntı!

 - Güncelleme: 16 Eylül 2019 09:43

Büyük merak uyandıran amiral gemisi Xiaomi Mi Mix 4 ve Mi 9 Pro 5G çok ama çok yakında resmi olarak karşımıza çıkıyor. İşte bilinenler;

Mi Mix 3‘ün yerini alacak Xiaomi Mi Mix 4, sürpriz şekilde firmanın resmi sitesinde ortaya çıktı. Henüz tasarımsal olarak göremediğimiz telefonlar, görünüşe bakılırsa aynı etkinlikte lanse edilecek. Her ikisi de bir “amiral gemisi” olacak akıllı telefonlar, söylendiği kadarıyla 24 Eylül tarihinde tüm detaylarıyla karşımıza çıkıyor. Burada Mi 9 Pro 5G hakkında çok fazla bilgimiz bulunmuyor. Sadece modelin adında da geçtiği üzere 5G bağlantı desteğine sahip olacağı ve 30W kablosuz şarj destekleyeceği biliniyor. Normal Mi 9’lar ile aynı tasarımı taşıyacak gibi duran model, gücünü Snapdragon 866 Plus işlemciden alıyor. ve tam 12 GB RAM ile yolda bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 4 eğer doğruysa çok güçlü geliyor

Kısaca hatırlamak adına gücünü Snapdragon 855 Plus işlemciden ve en üstte 12 GB RAM‘den alan telefon, arkasında 108 megapiksel kamera taşıyor. Bunun dörtlü kurulumun merkezinde olacağı ve diğer kameraların 16 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel periskop temelli telefoto + ToF olacağı söylenen Mi Mix 4, en üstte tam 1 TB dahili depolama ile alınabilecek deniyor. Mi 9 Pro 5G gibi 30W hızlı kablosuz şarj destekli 4.500 mAh pil üstüne kurulduğu ve 2K çözünürlükte bir OLED ekran taşıdığı söylenen amiral gemisinin, ekranında 90 Hz yenileme hızı sunacağı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

OPPO, gelecek akıllı telefon tasarımını gösterdi