reklamı kapat

POPÜLER

Game of Thrones

Game of Thrones hayranlarına göre Sansa Stark’ın en büyük hatası

Game of Thrones finalinin üstünden aylar geçti ancak dizinin hayranları sekiz sezonluk macerayı geride bırakmakta zorlanıyor. Hayranlar Westeros’un en önemli karakterlerinden birine dönüşen Sansa Stark‘ın en büyük hatasını kararlaştırdı.

Bildiğiniz gibi Sophie Turner tarafından canlandırılan Sansa Stark başlangıçta sadece hanedanın çocuklarından biriydi. Çok da önemli bir karakter değildi. Çocuksu davranışları ve duygularıyla öne çıkıyordu. Joffrey Baratheon ile evlenip bir gün kraliçe olmanın hayallerini kuran, hayatın gerçekliklerinden uzak bir karakterdi. Onun hayatı babası Ned Stark ile birlikte King’s Landing’e gitmesiyle birlikte değişti. Game of Thrones ilk sezon finalinde Ned Stark‘ın infaz edilmesinin ardından da büyük zorluklar yaşadı. Önce Joffrey Baratheon ona işkence etti. Ardından Tyrion Lannister ile zorla evlendirildi. King’s Landing’den kaçmayı başardığında bu sefer zorla Ramsay Bolton ile evlendirildi. Fakat yaşadığı kötü günler onu çok daha güçlü ve akıllı bir kadına dönüştürdü. Bu sayede Game of Thrones’un finalinde Bran Stark’ı Winterfell’in bağımsızlığı için ikna eden isim oldu. Finalde onu Kış Diyarı‘nın kraliçesi olarak gördük.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Game of Thrones finaline uzanan macera

Hayranlar Sansa Stark‘ın en büyük hatasının baştan Joffrey Baratheon’a inanmak ve onu korumak için yalan söylemek olduğunu düşünüyor. Fakat Sansa her geçen sezonda kendini geliştiren ve güçlenen bir karakter oldu. Finalde ise ilk sezonda yaptığı tüm hataları affettirecek kadar yok katetmişti. İzleyiciler “Ned Stark hayatta olsa onunla gurur duyardı” diye düşünmeden edemiyor.

İlginizi çekebilir

8. sezon 7. bölüm olarak yayınlanan belgeselin fragmanı