reklamı kapat

POPÜLER

Instagram

Instagram hikayelerini gizlice izleme [Nasıl yapılır?]

Bir başkasının Instagram hikayelerine bakmak istiyor ancak profiliniz listede görünsün istemiyorsanız bunun da çözümü var.

Instagram hikayeler özelliğinde günlük aktif 500 milyon kullanıcıya ulaşıyor. 24 saatliğine platformda kalan ve daha sonra diğer kullanıcıların erişimine kapatılan hikayeleri açtığınızda ise profil sahibi hikayeye baktığınızı görebiliyor. Görüntüleyenler listesinde yer almak istemiyor ancak hikayeleri yine de görmek istiyorsanız bunun için birden fazla çözüm var. Onlardan biri sahte bir hesap açmak elbette. Ancak Stories Watch sayesinde buna gerek kalmayabilir. Yerli bir girişim olan ve Can Yıldırım tarafından geliştirilen Stories Watch, herhangi bir Instagram profilinin son 24 saat içinde paylaştığı tüm hikayeleri sizin için listeliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bir başkasının Instagram hikayesini anonim görüntüleme

Hikayenin paylaşım saatini de belirten Stories Watch aynı zamanda bu hikayeleri indirme imkanı da tanıyor. 24 saat içinde hesabın paylaştığı toplam hikaye sayısını söyleyen Stories Watch oldukça basit bir kullanım sunuyor. Herhangi bir uygulama indirme zorunluluğu sunmayan servis tarayıcı tabanlı çalışıyor. Buradan girebileceğiniz sitede, hikayelerini görüntülemek istediğiniz hesabın ismini araba çubuğunda aratmanız yeterli oluyor. 24 saatin sonunda hikayeler kaybolduğunda elbette buradan da erişimi bulunmuyor. Aynı zamanda kilitli profillerin paylaşımları ve Yakın Arkadaşlar için paylaşılan hikayeler de burada listelenmiyor.

Profillerin normal paylaşımlarının burada yer almadığını belirtelim. Söz konusu site sadece Instagram hikayeleri üzerinde çalışıyor.

İlginizi çekebilir

WhatsApp’ta dosya paylaşma