reklamı kapat

POPÜLER

marvel

Disney+’ta izleyicileri bekleyen büyük Marvel sürprizi

Netflix‘e rakip olacak yeni internet platformu Disney+‘ta özellikle Marvel izleyicilerini fazlasıyla mutlu edecek bir sürprizin yer aldığı ortaya çıktı. Platform sandığımızdan çok daha kapsamlı olacak gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi Disney+ geçtiğimiz günlerde Amerika, Hollanda, Yeni Zelanda ve Avusturalya gibi ülkelerde deneme yayınlarına başladı. Bu ülkelerde yaşayan kullanıcılar üyeliklerini başlatarak henüz test aşamasındaki platformu test etme şansına erişti. Elbette platformun ilk kullanıcıları aynı zamanda dikkatlerini çeken detayları internet üzerinden paylaşıyor. iamhereforthememe isimli bir Reddit kullanıcısı Disney+’ta Avengers Infinity War izlemeye karar verdiğinde filme dair ekstralara da erişebildiğini fark etti. Yani Avengers Infinity War’dan silinen sahneler ve kamera arkası görüntüleri de platformda yer alıyordu. Hollanda’da yaşayan kullanıcı bu durumu ekran görüntüsü alarak tüm Marvel hayranlarıyla Reddit üzerinden paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marvel ile başlayan Disney+ sürprizi

Buradan anlıyoruz ki Disney+ sadece Netflix’e rakip olmakla kalmayacak, ellerindeki imkanları sonuna kadar kullanarak internet yayıncılığındaki seviyeyi bir tık daha yükseltecek. Marvel hayranları hem sevdikleri yapımları tekrar izleme fırsatı bulacak. Hem de normalde sadece DVD ve blu-ray versiyonlarında yer alan silinmiş sahne ve kamera arkası gibi ekstralara ulaşabilecek. Elbette hayranlar bu ekstralara YouTube üzerinden erişebiliyordu fakat Disney’in elindeki avantajları bu şekilde kullanması oldukça dikkat çekici. Bu durumun sadece Marvel’la sınırlı kalmayacağını, platformdaki tüm yapımlar için geçerli olacağını tahmin ediyoruz.

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı