reklamı kapat

POPÜLER

Akıllı saat modellerinden sıkılanlara gökyüzünü bileğe getiren klasik saat

Akıllı saat modellerinden sıkılanlara gökyüzünü bileğe getiren saat [Video]

Akıllı saat modelleri şüphesiz hayatımızı kolaylaştırıyor ancak klasik saat şıklığından vazgeçemeyenler için Argo, gökyüzünü bileğinize getiriyor.

Akıllı saat modelleriyle beraber kolumuzda taşıdığımız ikinci ekranlar bildirimlerden tutun da aktivite takibine kadar günlük hayatın en merkezine konumlanmayı başarıyor. Şüphesiz gün içinde hayli kullanışlı da oluyorlar. Ancak teknolojiden biraz sıyrılıp, klasik saat şıklığına geri dönmek isterseniz; Argo bu konuda yeni bir alternatif sunuyor. Adını takımyıldızı olan Argo’dan alan saat, tasarımında bu tercihini hissettiriyor. Model, yıldızlı kadranında siyah veya denizci mavisi arka plan tercih ediyor. Katmanları birbirinden ayıracak kesitlere sahip olan Argo, böylelikle dinamik bir şıklık elde ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Akıllı saat modellerinden sıkılanlara gökyüzünü bileğe getiren klasik saat

Akıllı saat istemeyenlere hitap ediyor

Klasik saat modelinin kalbinde Swiss Ronda 705 atıyor. Gövdesi ise safir camla örtülüyor. Saatin gövdesini saran çerçevede de 316L fırçalanmış çelik kullanılıyor. Hayli dayanıklı bir gövdeyle gelen Argo, 40 mm’lik gövde boyutuna sahip. Kayışları ise standart 20 mm’lik kayışlardan. 5 ATM suya dayanıklı olan Argo’nun pili 60 aylık bir kullanım ömrü sunuyor. Modelin gövde rengi seçenekleri altın, gümüş ve siyahla sınırlandırılıyor. Cesare Zuccaro tarafından tasarlanan model Kickstarter’da saat meraklılarının beğenisine sunulmuş durumda. Büyük ilgi gören saatin kampanya tamamlandıktan sonra Nisan 2020’den itibaren kullanıcılara gönderilmesi bekleniyor. Modelin Kickstarter‘daki başlangıç fiyatı ise 149 dolar. Akıllı saat modellerini unutturacak Argo için hazırlanan tanıtım videosuna haberin üzerinden ulaşabilirsiniz.