reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Watch Color akıllı saat
Xiaomi Watch Color akıllı saat

Xiaomi Watch Color akıllı saat ve etkileyici tasarımı ile fiyatı!

Xiaomi Watch Color akıllı saat için net görseller yayımlandı. Model resmi basın görsellerine göre gerçekten çok güzel görünüyor.

Huami tarafından üretilmeyeceği açıklanan Xiaomi Watch Color, biliyorsunuz bir anda ortaya çıkarak ses getirdi. İlk tanıtımda detaylı görselleri verilmeyen saat için sonunda yüksek kaliteli görseller de geldi. Yeni saat görebileceğiniz üzere yuvarlak tasarımıyla çok ama çok şık görünüyor. Siyah yanında gümüş versiyonu da bulunan akıllı saat, 1,39 inç 454×454 piksel renkli AMOLED ekran üstüne kuruluyor. En ince ayrıntısına kadar 3 Ocak tarihinde detaylanacak akıllı saat, yan tarafında iki adet fiziksel buton taşıyor. Bünyesindeki 420 mAh piliyle 14 günlük (Sade modda 22 gün) bir kullanım ömrü sunuyor denilen akıllı saat, suya karşı oldukça dayanıklı tasarlanmış. Birçok kalemde detaylı aktivite takibi yapabilen ve kayış değişimine aktif olarak izin veren Watch Color, arkasında optik bir nabız sensörü barındırıyor ve Bluetooth 5.0 LE, NFC ve GPS + GLONASS donanımlarını barındırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Watch Color akıllı saat merak ediliyor

Normalde 46,2 mm kasaya sahip olan ancak 42 mm’lik bir versiyonun da geleceği iddia edilen saat, firmanın sesli dijital asistanına erişim sağlayabiliyor. Yani bünyesinde bir mikrofon da yer alan saat, yaklaşık olarak 115 dolardan raflardaki yerini alacak. 42 mm’lik versiyonun ise 100 dolar civarında olacağı söyleniyor. Ancak bu konuda kesin bilgiler yok.

İlgili Video