reklamı kapat

POPÜLER

elektrikli bisiklet

Karşınızda elektrikli bisiklet modellerine özel karavanlar

Elektrikli bisiklet modellerinin sayısı gittikçe artıyor. Buna bağlı olarak bu yeni nesil ulaşım araçları için farklı çözümler de artıyor.

Elektrikli bisiklet modelleri günümüzde inanılmaz güçlü hale geldi. Birçok model yasal limitler nedeniyle 25 km/s hızın üstüne çıkamıyor ancak güçlü motorları onlara ihtiyaçlarından fazla oranda tork gücü veriyor. İşte bu tork sayesinde elektrikli bisikletler için hazırlanan aksesuarlar da “büyüyor”. Örneğin artık elektrikli yapıdaki bisikletlerin arkasına takılarak istediğiniz yere götürebileceğiniz özel karavanlar da bulunuyor. Bunlardan en yeni olarak üç tanesine ModyPlast firması imzası attı. Firmanın bu konuda hazırladığı üç farklı model yer alıyor. Farklı yol şartlarına özel olarak hazırlanan karavanlardan birisiyle örneğin araziye girilebiliyor. Çünkü modelde kalın lastikler kullanılıyor. 25 km/s hıza kadar çıkılmasına imkan tanıyan bu bisiklet karavanları, bünyelerinde kendi disk frenlerini barındırıyor ve güvenlik için aydınlatma sistemleri taşıyor. Camlara sahip karavanların üstünde ekstra enerji için güneş paneli de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli bisiklet karavanları çok eğlenceli bir deneyim getirebilir

Görebileceğiniz üzere bir kişinin içerisinde rahatlıkla uyuyabileceği alana sahip olan bu karavanlar, karbon fiber versiyonlarında 42 kg ağırlığa sahip. Yani aşırı büyük bir ağırlık getirmeyen ürünler, yürür yapıda 50 kg, kamp anında ise 190 kg kadar yükü rahatlıkla taşıyabiliyor. Bu ModyPlast imzalı karavanların tek kötü yanı ise fiyatları oluyor. Modeller Avrupa’da tam 5 bin euro başlangıç fiyatına sahip. Bu fiyat 7 bin euro seviyesine kadar çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Son dönemde çıkan iddialı bisikletlerden