reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 13 Pro

iPhone 13 ailesinin kameralarıyla ilgili son iddialar ortaya çıktı

iPhone 13 ailesi için artık geri sayım başladı. LOG ekibi olarak merakla beklediğimiz seriyle ilgili yeni bilgiler öğrenmeye devam ediyoruz. Gelen son iddialara göre iPhone 13 ailesi çok sayıda önemli arka kamera donanım yükseltmesine sahip olacak.

Daha önceden 12 Pro Max için sunulan sensör tabanlı görüntü sabitleme sisteminin tüm modellerin ana kameralarında kullanılacağı belirtiliyor. Ana kamerayla birlikte ultra geniş açı kameralarda da kullanılacak bu özelliğin sadece 13 Pro ve 13 Pro Max modeli için geçerli olacağı söyleniyor. Diğer modellerin ultra geniş açılı kameralarında bu özelliğin sunulması beklenmiyor.

12 Pro Max’in ana kamerasında F/1.6 diyafram tercih eden Apple’ın 13 Pro Max’in ana kamerasında F/1.5 diyafram sunacağı iddia ediliyor. F/1.5 diyafram sayesinde yeni modelin selefine kıyasla düşük ışıkta daha başarılı performans sergilemesi bekleniyor.  13 Pro’nun telefoto kamerasının da F/2.2 diyaframa sahip olacağı iddia ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 13 Pro ailesi kamera performansıyla çıtayı yükseltecek

13 Pro ve 13 Pro Max’te daha büyük piksellere sahip daha büyük kamera sensörlerinin de kullanılacağı söyleniyor. Bu sayede kullanıcıların daha kaliteli çekimler yapabileceklerini söylemek mümkün. Pro modellerde ayrıca sabit odaklama yerine otomatik odaklamlı ve F/1.8 diyaframlı bir ultra geniş açılı kameranın da kullanılacağı iddia ediliyor. Yeni modellerle ilgili tüm detaylar 14 Eylül’de açığa çıkacak.

Haberde kullanılan görsel temsilidir

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en ufak aksiyon kamerası ile tanışın