reklamı kapat

POPÜLER

Logitech

Logitech’in kurumsal ürün ailesi Türkiye’de; işte yeni duyurulan cihazlar

 - Güncelleme: 25 Haziran 2022 12:11

Logitech, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikte kurumsal sektöre yönelik geliştirdiği cihazlarını tanıttı. Etkinlikte yeni nesil kablosuz güvenli bağlantı protokolü Logi Bolt ile tasarım, verimlilik, hız ve konforuyla dikkat çeken yeni kurumsal ürün ailesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Yeni tanıtılan ürünler arasında Ergo K860 kablosuz bölünmüş klavye, Ergo M575 kablosuz mouse, MX Keys mini kablosuz klavye, MX Keys kablosuz klavye, MX Keys Combo (MX Keys + MX Master 3), MX Master 3 kablosuz mouse ve MX Anywhere 3 kablosuz mouse yer alıyor. Bilgisayar başında uzun süreler geçirenlere hitap eden Ergo K860 klavye ve Ergo M575 Mouse, el kaslarında daha az zorlanma ve bileğe daha fazla destek sağlamak için tasarlanmış durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Logitech konu hakkında açıklamada bulundu

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Sinem Erdoğmuş Yavuz, ”Logitech olarak, çevre birimlerinin kullanımı ve geliştirilmesine yönelik önemli yeniliklere imza atıyoruz. Gerek bireysel gerekse kurumsal alandaki kullanımların daha iyi sonuç vermesi, performansın katlanarak artması ve bu konularda avantaj sunabilmek bizi çok mutlu ediyor. Kullanıcıların çalışmalarına, öğrenmelerine ve yaratıcı olabilmelerine katkı sağlayan ürün portföyümüzü, kurumsal iş dünyasına yönelik olarak genişletiyoruz. Yeni nesil kablosuz bağlantı protokolümüz Logi Bolt ve kurumsal ürün ailemiz sayesinde kurumsal alandaki çalışan deneyimine katma değer sunuyoruz. Yenilikçi ürünlerimizle profesyonel hayattaki çalışmaların daha verimli, eksiksiz ve güvenli olarak yürütülmesine destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın