reklamı kapat

POPÜLER

Facebook

Facebook’dan arkadaşlarınızı sessize alabileceğiniz yeni özellik

Sosyal medyanın en büyük platformu konumunda bulunan Facebook, kısa süre önce “Snooze” adını verdiği yeni özelliğini kullanıma sundu. Eminiz buna çok ihtiyacınız vardı.

Facebook‘un bu yeni özelliği sayesinde artık zaman tünelinizde görmek istemediğiniz paylaşımlar yapan arkadaşlarınızı sessize alabiliyorsunuz. Takibi bırak özelliğinden farklı olarak 30 gün boyunca görev yapan özellik, Türkiye’de de aktif edilmiş durumda. Burada “Bir Süre Boyunca Gösterme Özelliği” olarak tanıtılan imkan, paylaşılan içeriklerin sağ üst köşesinde yer alan üç noktadan aktif edilebiliyor. Yani bunun için arkadaşınızın profiline gitmenize de gerek kalmıyor. Gönderilerini geçici olarak durdurduğunuz kişileri tekrar açmak ise yine aynı menü üzerinden yapılıyor. Ayrıca 30 günlük dönem bittiği zaman bildirim yapan şirket, böylece süreci devam ettirmeyi isteyip istemediğinizi de size soruyor. Sadece Türkiye’de değil global olarak da çok fazla kullanılacağını düşündüğümüz özellik, özellikle politik farklılıklar yaşayanlar arasında işe yarayacak gibi duruyor.

Facebook arayı bozmadan herkesi mutlu etmek istiyor

Yeni özellik, arkadaşlıktan çıkarmak istemediğiniz ancak paylaşımlarını da görmek istemedikleriniz için çok güzel görünüyor. Bu sayede arkadaşların arasını bozmadan herkesi mutlu etmek isteyen şirket, konuyu burada detaylandırıyor. Şirketin konu hakkında hazırladığı video ise aşağıda yer alıyor.

Video

Snooze

Facebook paylaştı: 13 Aralık 2017 Çarşamba

YORUMLAR