reklamı kapat

POPÜLER

LEGO 1967 Ford Mustang

1967 Ford Mustang efsanesine LEGO dokunuşu

LEGO Creator Expert serisi bir kez daha otomobil tutkunlarının hayran kalacağı bir modelle karşımızda. 1967 Ford Mustang, LEGO formunda raflardaki yerini almaya hazır.

LEGO Creator Expert bir kez daha koleksiyonuna ikonik modellerden birini ekliyor: 1967 Ford Mustang. Yakın zamanda karşımıza James Bond’un Aston Martin DB5 modeliyle çıkan Creator serisi en az o modeldeki kadar detaylı bir versiyonla karşımızda. Hatırlarsanız Aston Martin DB5, fırlatılabilir koltuğuna kadar tasarlanmıştı. 1967 Ford Mustang ise tüm klasikliğiyle kalbinizi çalacak kadar etkileyici görünüyor. Bir oturuşta rahatlıkla bitirebileceğiniz otomobil, 1.471 parçadan oluşuyor. Ford’la iş birliğinde hazırlanan araç koyu mavi boyası üzerine çekilmiş beyaz şeritleriyle rafınızdaki en dikkat çekici model olmaya aday. Döndürülebilir teker sistemiyle gelen araç, yaklaşık 34 cm uzunluğunda ve 10 cm yüksekliğinde. Otomobilin detaylarındaki işçilik süspansiyonlarından V8 motoruna kadar kendini fiziksel olarak gösteriyor. Tavanı çıkarılabilen otomobil, plakasındaki GT imzasına kadar detaylarını konuşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Eklentilerle tasarım geliştirilebiliyor

Otomobili aynı zamanda eklentilerle bereber kişiselleştirmek de mümkün. Bu eklentiler arasında arka spoilerdan kalın egzoz borularına, ön spoilerlardan NOS tankına kadar ilgi çekici parçalar yer alıyor. Bagajında da parçalar saklayabileceğiniz aracın iç mekanında klasik koltuk tasarımından radyoya ve orta konsola yerleştirilmiş vitese kadar tüm detayları görüntülemek mümkün oluyor. Mart ayında raflardaki yerini almaya hazırlanan ürün yurt dışında 150 dolardan satışa sunulacak. Türkiye’de de satışa sunulacak olan setin 849,90 TL fiyatla raflardaki yerini alması bekleniyor.

İlginizi çekebilir

LEGO’nun yetişkinlere özel serisi