reklamı kapat

POPÜLER

2018 Range Rover Sport dünya şampiyonu profesyonel yüzücülere karşı [Video]

İngiltere’de gerçekleştirilen keyifli proje, Range Rover Sport’un yüzmeyi ne kadar çok sevdiğini bir kez daha kanıtlıyor.

İngiltere’den bir hafta içerisinde Range Rover ve Ranger Rover Sport olmak üzere iki adımda gelen SUV hamlelerinin detaylarını halen incelemekle meşgulüz. 2018 model yılı için iki modelini de yerinde parçalarla iyileştiren marka her zaman olduğu gibi tanıtım konusunda da ilgimizi çekmeyi başaran projeler ortaya koymaya devam ediyor. Son olarak eylül ayında denizlerde kendisini gösteren Land Rover ekibi, suyun sıcaklığından memnun olacak ki halen belli sınırlarda gezmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlk kez hibrit versiyonla sunulacak olmasının yanı sıra kokpit bölümünde önemli bir geliştirme yapılan Range Rover Sport’un yeni detaylarıyla ilgi çekmeye devam edeceğine hiç şüphemiz yok. Lakin şu anda sizlerle paylaşmakta olduğumuz projenin odak noktasıysa biraz daha farklı noktada. Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere Sport’un sürüş dinamikleri ve yeteneklerini ön plana çıkarmak adına gerçekleştirilen proje için İngiltere’de yer alan Bantham Plajı’nn yolunu tutan Range Rover Sport’un, karşısında eski şampiyon yüzücü Kerri-anne Payne ve atlet Ross Edgley yer alıyor. Bolca kum ve dalganın yer aldığı karşılaşmanın sonucuysa en az izlemesi kadar keyifli. Sözü fazla uzatmadan sizleri keyifle izleyeceğiniz bir rekabetle baş başa bırakalım.

VİDEO