reklamı kapat

POPÜLER

2019 iPhone Xs Max Apple

2019 iPhone Xs Max için ortaya çıkan Samsung detayı

Apple‘ın 2019 iPhone modelleri hakkında önemli bir bilgi ortaya çıktı. Bu bilginin merkezinde iPhone Xs Max ve Samsung yer alıyor.

Teknoloji devi Apple 2018’de 5,8 inç OLED ekranlı iPhone Xs, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone Xs Max ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone XR modelleriyle karşımıza çıktı. 2019’da da bu yapıyı devam ettirecek firma, bugün 2019 iPhone Xs Max modeliyle gündemde bulunuyor. Çünkü bu model için Samsung’dan “ucuz” OLED panel alınacağı belirtiliyor. Apple’ın OLED panel ihtiyacını LG Display geçtiğimiz ay gelene kadar tek başına karşılayan Samsung, yeni Max modeline Galaxy Note 9, S9 ve S9+’da da kullanılan Y-Octa OLED panelden verecek deniyor. Apple’a 2018’de de bu panelden vermeyi teklif eden firmanın, teknoloji devinin üretim verimini beğenmemesi nedeniyle standart OLED panellere döndüğü belirtiliyor. Y-Octa panelde dokunmatik katman direkt olarak panele entegre ediliyor. Bu açıdan bu panelin daha hafif, ince ve hepsinden önemlisi daha ucuza üretilebildiği belirtiliyor. Y-Octa tarafındaki verimi artırdığı söylenen Samsung, 2019’da başlangıcı ailenin en büyüğüyle yapacak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone modelleri tasarımsal olarak aynı görünecek

Kaynaklar büyük bir tasarım değişikliği kesinlikle beklemiyor. Bu da iPhone X sahiplerinin bile yeni modeller geçmeyi çok fazla düşünmeyeceğini akıllara getiriyor. Çünkü insanlar mutlaka yeni telefonlarının eskisinden farklı görünmesini istiyor. Aynı tasarımda daha yüksek performans ve yeni özelliklere 1.000 dolar ödemek kimsenin içinden gelmiyor.

İlginizi Çekebilir

Bunlar da firmanın yeni tanıttığı iPad Pro modelleri