reklamı kapat

POPÜLER

2019 Samsung akıllı televizyon Google Assistant

2019 Samsung akıllı televizyon modelleri için sevindirici bilgi

Televizyon pazarının en büyük isimlerinden Samsung, 2019 akıllı televizyon modelleriyle kullanıcıları sevindirecek bir yenilik sunmaya hazırlanıyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, 2019 akıllı televizyon modellerini önümüzdeki ay düzenlenecek CES 2019 kapsamında görücüye çıkarıyor. Oldukça merak edilen modeller, ortaya çıktığı kadarıyla yerleşik olarak Google Assistant desteğiyle geliyor. Dünyanın en gelişmiş dijital asistanlarından olan Google Assistant, yeni modellerin akıllı yapısını oldukça artıracak gibi görünüyor. Yakın zaman önce Türkçe dil desteği de kazanan asistan, Amazon Alexa ile beraber pazarın en üstünde yer alıyor. Firmanın 2019 akıllı televizyon modellerinde Google Assistant ile beraber kendi geliştirdiği asistan Bixby‘i de kullanacağı belirtiliyor. Google ile kurulan Assistant ortaklığını CES 2019’da açıklayacağı belirtilen Samsung, yeni modelleriyle ses kalitesi açısından da büyük yenilikler planlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Samsung akıllı televizyon ailesi büyük merak uyandırıyor

Gelen bilgiler doğruysa yeni televizyonlar sesi ortama göre uyarlama ve ortama yayma konusunda gelişmiş altyapılar taşıyor. Bu açıdan Apple HomePod’u örnek gösteren kaynaklar, televizyonların birden fazla mikrofon ile ortama en uygun ses ayarını otomatik olarak yapabileceğini söylüyor. Bu da kullanıcılar için gayet güzel ve kullanışlı duruyor. Firmanın yeni modellerinde siz ne gibi yenilikler görmek isterdiniz?

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Şirketin telefonlarına özel yeni arayüz yapısı