reklamı kapat

POPÜLER

2019 Toyota Supra

2019 Toyota Supra hiç olmadığı kadar net şekilde karşımızda

Dış basının da gündemine oturan yeni sızıntıyla birlike 2019 Toyota Supra için devam eden geri sayım süreci, daha da anlamlanacak.

Konsept olarak başlayan macerasıyla birlikte, ortaya çıkan tüm detayları üzerinden değerlendirmesini yaptığımız Toyota Supra için artık asfalta inme zamanı geliyor. Geride bırakmaya hazırlandığımız aralık ayı içerisinde iki farklı sızıntı haberiyle gündeme gelen bu önemli isim için resmi tanıtımın gerçekleşmesi dört gözle bekleniyor. BMW ile yürütülen ortak geliştirme sürecine rağmen tanıtımının beklenenin de ötesinde geç olması, Toyota Supra üzerine olan bu ilginin artmasında temel etmenler arasında. Yeni jenerasyonla ilgili ortaya çıkan görseller ise, bu zamana kadar elimizde olanların bir adım ilerisine geçmemizde bize yardımcı olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sportif karakter baskın

Görsellere baktığımızda seri üretim formuna geçirilen çizgilerin, konsept ile çok net benzerlikler gösterdiğini görebiliyoruz. FT-1’i düşündüğümüzde ise genişlik ve kaslı görünüm konusunda biraz da sadeleşmenin varlığı dikkatimizi çekiyor. Supra’nın önüne baktığımızda oldukça agresif bir ön tampon üzerine şekillenen LED ışıklandırma gruplarının varlığı dikkat çekiyor. Kaputun aşağı doğru evrilmesi de aracı aerodinamik açıdan rahatlatacak noktalar arasında. Supra’nın arka tarafı da ön bölüm gibi dikkat çekici bir karaktere sahip. Entegre spoiler ile desteklenen bu bölümde, yine agresif bir tampon ve difüzörün birlikteliği söz konusu. Performans cephesi hala resmiyete kavuşmayan Supra’da BMW kaynaklı altı silindir motorun kullanılacağını resmi ağızlardan öğrenmiştik. Bundan sonraki süreçte ise artık daha fazla teknik detay üzerine konuşmayı umuyoruz. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.