reklamı kapat

POPÜLER

Volkswagen
Volkswagen

2019 yılında satışlarını artıran Volkswagen’den çalışanlarına bonus jesti

Amerika merkezli olarak atılan adımda, Volkswagen çalışanlarının 2019 yılında elde edilen başarıya olan katkıları adına bonus ödeme yapılacağı açıklandı.

Şu sıralar pek çok üreticide olduğu gibi koronavirüs nedenleriyle meydana gelen üretim aralarıyla gündeme gelen Volkswagen, kademeli olarak pazar rakamlarını da paylaşmaya devam ediyor. Avrupa’nın ardından Amerika merkezli 2019 satış verilerini de açıklayan marka pek çok üreticinin sıkıntılı olarak tabir ettiği dönemi ufak farklarla da olsa karlılıkla geçmeyi başardı. Amerika’Daki satışlarını yüzde 2,6 oranında artırdığını gördüğümüz marka, bu zor dönemdeki başarıyı paylaşma kararı aldı. Yapılan açıklamada performanlarından ötürü çalışanlarına bonus niteliğinde ödemeler yapacağını gördüğümüz Almanya merkezli üretici, var olan tablodaki katkının merkezinde ekibinin olduğunu özellikle ifade ediyor.

Volkswagen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan marka CEO’su Herbert Diess; “Volkswagen çalışanları 2019’da yine güçlü bir takım performansı ortaya koydu. Yakalanan bu iş başarısına çalışanlarımız önemli bir katkıda bulundular.” ifadelerine yer verdi. Maaşların üzerine ek olarak verilecek ikramiye niteliğindeki ödemenin tutarıysa 5.600 dolar olarak notlarda karşımıza çıkıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Gunnar Kilian ise 2020 için marka beklentilerin daha sınırlı olduğunun altını çiziyor. Kilian, süreci; “Sadece koronavirüs açısından değil, ekonomi ve dolayısıyla Volkswagen de oldukça zorlu bir yıl geçiriyor.” açıklamasıyla ifade ediyor. 2020 ile birlikte elektrikli modellerine ciddi bir atılım yapacak olan Volkswagen, sıradaki hamlesini ID.4 üzerine gerçekleştirecek.

İlginizi çekebilir

Bataryanız ona emanet; mobil şarj robotuyla tanışın