reklamı kapat

POPÜLER

2020 Chevrolet Camaro

2020 Chevrolet Camaro limitlerini 1.000 beygire çıkaran dokunuş

2020 Chevrolet Camaro, geçmişinde barındırdığı “SC” harflerini günümüz teknolojinin nimetleriyle yeni noktaya taşıyor.

2020 Chevrolet Camaro için Amerika merkezli olarak gerçekleştirilen modifikasyon projesi, tasarım ruhunu geriye saran nitelikleri barındırıyor.
Her jenerasyonda olduğu Chevrolet Camaro için de modifikasyon projelerinin kısa süre içerisinde kendisini göstermeye başladığını tahmin ediyorduk. Gerek Amerika gerekse Avrupa merkezli pek çok geliştiricinin odaklarından birisi olan popüler modelimiz, performans niteliklerinin esnekliği konusunda da bizi hiç şaşırtmadı. 2020 Yenko/SC rozetini üzerinde taşıyan bu proje de, sahip olduğu 1.000 beygirlik gücüyle beklentilerinizi boşa çıkartmamak konusunda fazlasıyla iddialı. Stage II yazılım kitinin dokunuşları ve mekanik parçalarla elde edilen rakamlar her açıdan akılda kalıcı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Chevrolet Camaro için drag canavarına dönüşüm

Projenin performans noktasının temeli 6,2 litrelik V8 makine üzerine şekilleniyor. Yazılım geliştirmesi öncesinde motorun ana arteri olarak nitelendirebileceğimiz önemli parçalarının tamamında geliştirme söz konusu. Bu bölüme baktığımızda; güçlendirilmiş krank mili ve pistonlar, silindir başlıkları, yakıt enjeksiyon sistemi ve özel bir süperşarj değişimleri dikkatimizi çekiyor. Her şeyin bir araya gelmesiyle birlikte ise tam olarak 1.014 Ps ve 1.1186 Nm tork gibi nefes kesici rakamlar ortaya çıkıyor. 6 ileri manuel şanzımanın kullanıldığı otomobilde elektronik altyapıda sınırlı kaymalı diferansiyel kilidine yer verilmiş durumda. Karbon fiber kaput, 20 inçlik jant seti ve Michelin PS4S performans lastiklerini üzerinde standart olarak barındıran Yenko/SC sınırlı üretim adediyle sunulacak. 50 adet olarak açıklanan bu rakam, 69.000 dolarlık etiket fiyatıyla tamamlanıyor.

İlginizi çekebilir

2019 Chevrolet Colorado