reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Kamiq GT

2020 Skoda Kamiq GT için ilk resmi görseller paylaşıldı

Uzak Doğu merkezli olarak pazarlanılması beklenen 2020 Skoda Kamiq GT, farklılıklarını hissettiren ilk fotoğraflarıyla karşımızda.

Temmuz 2019 itibarıyla Avrupa bazlı üretim sürecine başlanan Skoda Kamiq, her geçen gün ilerlemeye devam eden crossover pazarındaki rekabete dahil oluyor. Ailenin diğer modellerinden kendisini ayıran tasarım dinamikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışacak olan Kamiq için farklı bir çalışma da Uzak Doğu merkezli olarak kısa süre içerisinde netlik kanacak. Kodiq GT’nin ardından rozeti taşıyacak ikinci model olacak 2020 Skoda Kamiq GT, farkını coupe formuyla ortaya koyacak. Planlamalar doğrultusunda sadece Çin’de satışa sunulması beklenilen modelden gelen ilk görseller ise, geri sayım süreninin daha net hissedilmesine yardımcı olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Kamiq GT ilhamını konseptten alıyor

Bundan yaklaşık iki yıl önce başlangıcı yapılan GT versiyonu, Kamiq ile birlikte nispeten daha sportif dinamiklerle bir araya geliyor. Görsellerde de net bir şekilde beliren gövde parçalarındaki farklılık ve C sütunun coupe çizgileri tüm bu değişimin temellerini oluşturacak. Tüm bu değişimin ilhamı ise geçtiğimiz süreçte bir konsept olarak tanıtılan Vision GT‘ye kadar uzanıyor. Şimdililik kokpit bölümü ve teknik detay gibi kısımlarıyla ilgili herhangi bir bilgisi paylaşılmayan Kamiq GT’nin bir yansımasını Avrupa pazarında görmek de hiç fena olmayabilir. Tanıtım etkinliği 4 Kasım‘da Çin’in Tientsin kentinde yapılacak olan modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Skoda Kamiq