reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Rapid

2020 Skoda Rapid bu kez Çinli versiyonuyla karşımızda

Rusya versiyonunu ardından bu kez Çin’de satılacak dinamikleriyle tanıtılan 2020 Skoda Rapid, kaosun ortasında bir maceraya atılacak.

Golf‘ün en yeni rakibi olarak önemli bir iddia ile Scala‘yı oyuna dahil eden Skoda’nın bu adımı, aynı zamanda Rapid ailesinin Avrupa pazarındaki sonu anlamına geliyordu. Yapılan planlama doğrultusunda farklı bölgelerde satışlarına devam edeceğiniz bildiğimiz modeli 2019’un son günlerinde karşımıza Rusya versiyonuyla çıkarıldı. Ailenin diğer üyelerine yansıtılan karakteristik tasarım detaylarıyla güncellenen 2020 Skoda Rapid, bu kez de Çin’de satışa sunulacak versiyonuyla karşımızda . Rusya’daki versiyona oranla nispeten daha az değişiklikleri beraberinde getiren modelin ters bir zamanda duyurusunun gerçekleştirildiği de aşikar. Coronavirüs sebeniyle piyasaların durma noktasına geldiği şu günlerde, Uzak Doğulu Rapid’in işi bir hayli zor görünüyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Rapid Çin dokunuşuyla ufak farklılıklar getiriyor

Aracın dış bölümünde yapılan değişiklikler aslında kolaylıkla ayırt edebileceğimiz bölümler üzerine kurulu. Yeni ızgara, tamponlar farlar ve arka stop lambaları, Scala’da gördüğümüz güncellemeleri beraberinde getiriyor. Kokpit bölümünde hissedilen en büyük farlılıksa multimedya ekranda olacak. Direksiyon simidi, geri görüş kamerası ve yeni döşeme seçenekleri de kullanıcıların hissedeği farklılıklardan olacak. Spaceback de dahil olmak üzere iki farklı gövde tipiyle gelen modelin kaputunun altında 1,5 litrelik benzinli motor öne çıkıyor. 111 PS güç ve 145 Nm tork üreten bu makine versiyonlara göre 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman ile kombin edilebilecek. 2020 Skoda Rapid değişmeyen ebatlarından ötürü kullanım alanlarında da herhangi bir iyileşme gözlemlenmeyecek.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle 2020 Volkswagen Golf