reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Rapid

2020 Skoda Rapid tasarımını gösteren yeni görseller geldi

Gün geçtikçe detaylanmaya devam eden 2020 Skoda Rapid, geçirdiği evrimle Türkiye’ye ettiği vedayı daha da üzücü hale getirecek gibi görünüyor.

Şu sıralar yeni nesil Octavia üzerinden meraklılarının sohbetine konu olan Skoda için bir başka önemli tanıtım hazırlığı devam ediyor. Yapılan yeni planlama gereği Avrupa pazarından çekilen 2020 Skoda Rapid üzerinden devam eden geri sayım süreci sanal tasarım görsellerinin yönlendirmesiyle sürüyor. Her ne kadar yerini Scala modeline bıraksa da hala Türkiye’deki okuyucular tarafından merakla takip edilen Rapid’in, Octavia’da olduğu gibi ihtişamlı bir tasarım evrimi geçirmesi bekleniyor. Nitekim resmi kaynaklardan gelen yeni görseller de aracın halihazırda var olan kimliğinden sıyrılarak çok daha modern ve sportif olacağını gösteriyor. İşin içerisine dahil olacak LED ışıklandırma gruplarıyla birlikte bu görünüm noktasının kullanıcı deneyimine de doğrudan nüfuz edeceğini net şekilde söyleyebiliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Rapid başarısını katlama potansiyeliyle öne çıkıyor

Şimdilik teknik detay bazında herhangi bir detayı paylaşılmayak yeni Rapid için hala tasarım üzerinden değerlendirme yapmakla yetinmemiz gerekiyor. Gönderilen yeni fotoğraflara baktığımızda aracın ön bölümünde yapılan değişimlerin ne denli karakteristik olduğunu görüyoruz. Kaput, tampon ve ızgara ile birlikte sis farlarının genel çehresinde de LED teknolojisiyle birlikte çok daha güzel bir dinamik söz konusu. Arka tarafa geçtiğimizde de bizleri karşılayan LED teknolojili stop farları, L formuyla karakterin temel taşlarından birisi olarak Rapid’e entegre ediliyor. Rusya pazarı için tanıtılacak olan modelin bu ay içerisinde daha somut detaylarla karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

İlgili video

Skoda yeni sesli asistanı LAURA’yı tanıttı