reklamı kapat

POPÜLER

En iyi otomobil üreticisi

2020 yılının “En iyi otomobil üreticisi” belli oldu!

Auto Express’in her sene sürücülere sorarak yaptığı yarışmanın sonucu belli oldu. Karşınızda 2020 yılının “En iyi otomobil üreticisi

Her otomobil markası kendine has bir kitleye sahip. Kimi otomobil üreticilerinin küçük bir kitlesi varken kimisinin ise dünyanın her yerinden sevenleri olabiliyor. Peki birer ulaşım aracı olmaktan çıkmış ve büyük kitleler tarafından sevilmiş bir marka denildiğinde aklınıza hangi üretici geliyor? Auto Express, bu sorunu cevabını bulmak için sürücülere her sene sorular soruyor. “Driver Power” adını verdikleri bir anket ile o seneye ait “enler” belirlenmiş oluyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Auto Express bu anketi gerçekleştirmiş. Sonuçlar ile ülkemizde şaşkınlıkla karşılanabilir. Çünkü Türkiye’de çok da büyük bir kitleye sahip olmayan Lexus, üst üste 4. kez “En İyi Otomobil Üreticisi” ödülünü almayı başardı. Markanın aldığı ödüller bununla da sınırlı kalmadı. RX SUV, “En iyi tam hibrit”, IS Sedan En İyi Kompakt Yönetici Otomobili’ ve  CT Hatchback ‘En İyi Premium Kompakt Aile Otomobili’ ödüllerini kazandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Avrupa’da Yılın Otomobili de açıklanmıştı

Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde finalist listenin açıklandığı ödüller için fuarın iptal olmasından ötürü yeni bir uygulamaya giden jüri, resmi tören olmadan kaynakları üzerinden kazananı açıkladı. Diğer otomobil üreticilerinin de benzer yöntem ve canlı yayınlar üzerinden modellerini tanıtmaya hazırlandığı süreç içerisinde sona kalan 7 aday arasından ipi göğüsleyen isim Peugeot 208 olmuştu. Peki sizce Avrupa’da En iyi otomobil üreticisi kim olmalı?

İlginizi çekebilir

21. yüzyılın süper otomobili Czinger 21C