reklamı kapat

POPÜLER

2021 BMW i4

2021 BMW i4 için “tanıtıma gerek kalmadı” dedirten yeni görseller ortaya çıktı

Broşür sızıntılarının ardından bu kez fotoğraf çekimlerinin görüntüleri üzerinden karşımıza çıkan 2021 BMW i4, çok tartışılacağının sinyallerini veriyor.

Bugün dijital lansman üzerinden karşımıza çıkarılacak olan 2021 BMW 4 Serisi Coupe, bir süredir sızıntı gelişmeleriyle gündemdeki yerini koruyor. Son olarak geride bıraktığımız gün gelen parçaların ardından şimdi de fotoğraf çekimlerinden gelen detaylar karşımıza çıkıyor. Bir önce broşür sızıntısının kaynağı olan GermanCarForum‘dan gelen görüntüler, yeni 4 Serisi Coupe’nin dış ve iç fotoğraflarını ortaya çıkartıyor. Görüntülerde, aracın devasa böbrek tasarımı bir kez daha net bir şekilde ortaya çıkarken, kokpitin dinamikleri de tanıtımı aratmayacak netlikte beliriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 BMW i4 için son saatler

Konsept formuyla elektrikli olarak tanıtıldığı dönemde de böbrek ızgara yapısı büyük eleştiri alan yeni jenerasyon 4 Serisi, ailesinde daha önce görmediğimi büyüklükte bir böbrek ızgara yapısına sahip. Halihazırda markanın tüm modellerinde büyüyen bu yapının yeni 4 ailesiyle geldiği nokta bir süre gündemde kalacak gibi. 3 Serisi’nde olduğu gibi markanın CLAR platformu üzerine geliştirilecek olan modekin motor seçenekleri bakımından da paralel bir tablaya sahip olması bekleniyor. Her zamanki dört ve altı silindirli benzinli ve dizel ünitelerin yanı sıra, 374 PS güç üreten 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motorun ailede zirvedeki seçenekleri şekillendirmesi şaşırtıcı olmayacak. 48V hibrit mimarisine de sahip olacak motorların performans bazında tatminkar bir eğrisi olacak. M4 için de onayın verildiği modelle ilgili gelişmeler gün içerisinde LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

BMW X2 tanıtımı