reklamı kapat

POPÜLER

2021 Ford Ranger Stormtrak Wolftrak

2021 Ford Ranger ailesine sınırlı üretim versiyonlar; Stormtrak ve Wolftrak [Video]

 - Güncelleme: 13 Nisan 2021 21:28

Avrupa merkezli olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Stormtrak ve Wolftrak, 2021 Ford Ranger ürün gamındaki yerlerini aldı.

Son dönemlerde Amerika ve Avustralya gibi pazarlarda gördüğümüz sınırlı üretim pickup versiyonlarına Ford üzerinden bu kez Avrupa merkezli üyeler dahil oluyor. Kısa süre önce duyurusu yapılan Stormtrak ve Wolftrak, 2021 Ford Ranger ailesine hareket getirmeye çalışacak. Wildtrak ve XLT paketleri baz alınarak hayata geçirilen modellerde renk seçenekleri ve standart aksesuarlar fark yaratırken bu sayede dış görünüşler de daha tatminkar hale getiriliyor. Araçların kaputunun altında ise 2.0 litrelik dizel motorun farklı güç kombinasyonları görev yapacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford Ranger Stormtrak ve Wolftrak’tan öne çıkanlar

Versiyonları incelemeye ilk olarak Stormtrak’tan başladığımızda bizleri kırmızı renk seçeneği ön planda karşılıyor. Bu pakette standart olarak; LED ışıklandırma grubu, özel tasarım jantlar, alt gövde koruması, elektrikli kasa kapağı ve yük ayırıcı gibi parçalar öne çıkıyor. Kırmızı dışında kullanıcılar beyaz ve mavi renk seçenekleriyle de Stormtrak paketine sahip olabiliyor. Aracın motor bölümünde ise 2.0 litrelik dizel ünitenin 214 PS güç ve 500 Nm tork üreten kombinasyonu geliyor. 10 kademeli otomatik şanzıman ve ayarlanabilir 4×4 sistemi de formül içerisinde. Wolftrak paketi ise teknik nitelik bazında bir alt kademede konumlanıyor. Aynı dizel motorun 167 beygirlik güçle hizmet ettiği bu versiyon 10 kademeli otomatik şanzımanın yanında 6 kademeli manuel şanzımanla da tercih edilebiliyor. 17 inçlik jant seti ve arazi lastikleri de yine versiyona özel olarak kullanıcıları bekleyen donanımlar arasında öne çıkıyor.

Video #1: Ranger Wolftrak

Video #2: Ranger Stormtrak