reklamı kapat

POPÜLER

2021 Lada Niva Bronto

2021 Lada Niva Bronto yola çıkıyor; güçlendirilmiş arazi karakteriyle dikkat çeken modelden detaylar

 - Güncelleme: 26 Temmuz 2021 13:19

Tasarımının yanında güçlendirilmiş arazi dinamikleriyle dikkat çeken 2021 Lada Niva Bronto için sipariş alımları başladı.

Renault grubunun açıkladığı gelecek planlaması kapsamından üzerine düşeni alan Lada, önümüzdeki süreçte yepyeni bir marka kimliğiyle karşımızda olacak. Ürün gamında radikal değişimleri beraberinde getirecek olan bu adımların konsept projelerle kendini göstermeye başladığı şu günlerde halihazırdaki modellerin güncelleştirilmiş paketleri kullanıcıları bekliyor. Kısa süre önce duyurusu gerçekleştirilen 2021 Lada Niva Bronto için sipariş alımları başladı. Standart versiyona göre arazi dinamikleri güçlendirilmiş silahlarla donatılan Bronto, yeni model yılıyla birlikte tasarım bazında da güncelleştirmeleri beraberinde getiriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Lada Niva Bronto özellikler

2021 model yılıyla birlikte Niva ailesine gelen günceleştirmelerden nasibini alan Bronto’da bu sayede nispeten daha modern bir iç yaşam alanı geliyor. Direksiyon arkasındaki panel ile birlikte multimedya sistem bu kapsamda bir adım ileride konumlanacak. Kullanıcılara daha konforlu ve ısıtmalı koltuklar da makyajla birlikte sunulan önemli geliştirmeler arasında. Dış tarafta ise Bronto’ya özel olarak ön ızgarada, lastiklerde ve ışıklandırma gibi detaylar dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Luxe ve Prestige olmak üzere iki farklı donanım paketiyle tercih edilebilecek olan modelin jant seti de kendine has olacak. Niva Bronto’nun kaputunun altında ise “kara düzen” devam ediyor. 1,7 litreli atmosferik motor 82 PS güç ve 129 Nm tork üretmeye devam ediyor. Bu değerler standart olarak 5 kademeli manuel şanzıman ve 4×4 altyapıyla yere aktarılacak. Fiyatları henüz açıklanmayan Bronto’nun Rusya’da 8.500 dolarlık başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Hummer EV SUV; elektrik dönüşünde yeni gövde tanıtıldı