reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Arteon

2021 Volkswagen Arteon için ilk resmi görseller ve tarih geldi

Otomobil devi Volkswagen‘in iddialı otomobil modeli Arteon yenileniyor. Firmadan 2021 Volkswagen Arteon için ilk görseller ve tarih gelmiş durumda.

2021 Volkswagen Arteon, firmanın sayfada gördüğünüz konsept çizim paylaşımlarına göre iki farklı versiyon halinde geliyor. Burada özellikle Arteon Shooting Brake dikkat çekerken, görseller yeni Arteon’un mevcut sürümden tasarımsal anlamda çok da farklı olmayacağını gösteriyor. Hali hazırda beğenilen çizgilerini ve sportif / kaslı yapısı devam ettirecek denilen otomobil, içeride ise büyük bir dönüşüme giriyor. Volkswagen’in açıklamasına göre aracın kokpiti tamamen yenilenecek ve yeni nesil eğlence sistemleri ile donatılacak. Burada yeni Golf’un gelişmiş akıllı altyapısıyla desteklenecek izlenimi oluşturan 2021 Arteon, aynı zamanda otonom kontrol konusunda da çıtayı yükseltiyor. Çünkü yeni araç firmanın Travel Assist sistemiyle tam 200 km hıza kadar otomatik direksiyon yönlendirmesi, fren ve gaz kontrolü sunabiliyor. Yani araç sistem aktif edildiği zaman otobanda kendi başına yol alabilecek. Ancak bu sistem yine de yüzde 100 sürücü denetimi isteyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Arteon ne zaman resmi olarak görücüye çıkarılacak?

Firmanın resmi açıklamasına göre araç 24 Haziran tarihinde resmi olarak görücüye çıkartılacak. Bu arada ek bilgi olarak şunu da belirtmek gerekiyor. Arteon Shooting modelinin ABD’ye gelmeyeceği ve sadece Çin ve Avrupa pazarlarına özel kılınacağı aktarılıyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni BMW 4 serisi ile tanışın