reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Arteon R

2021 Volkswagen Arteon R; ailenin performans zirvesine yakından bakın [Galeri]

Binek segmentte ailenin zirvesine yerleşen 2021 Volkswagen Arteon R, performansı kadar tasarımsal çekiciliğiyle de otomobil meraklılarının gözünü kamaştıracak.

Bir süredir sızıntı görselleri üzerinden detayları hakkında konuşmaya başladığımız yeni Volkswagen Arteon ailesi saatler önce karşımıza çıkarıldı. Beklediğimiz gibi beraberinde Shooting Brake ve R versiyonlarını da getiren yeni model yılıyla birlikte, tasarımsal değişimler de kapsamlı ve hissedilir oranda oldu. Ön bölümde ızgara ve ışıklandırma grubundaki dokunuşlarla kendisini hissettiren makyajla birlikte çok daha fazla krom parça kullanıcıları bekliyor. Bu elbette kalite ve lüks algısının dış taraftaki artırılmış etkisi olacak. Ayrıca yeni arka lambalar, difüzör ve sportif bir egzoz sistemi de Arteon ailesini çok daha modern ve dikkat çekici kılacak. 2021 Volkswagen Arteon R ise yapılan değişimleri çok daha çekici gösterme konusunda fazlasıyla cüretkat.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Arteon R tasarım ve donanım parçalarıyla da dikkat çekiyor

Yenilenen Arteon ailesinde performanstan ekonomik sürüşe oldukça geniş bir aralıkta motor seçenekleri sunulacak. R paketin zirveyi oluşturacağı listede eHybrid adındaki versiyonlada elektrik sürüş deneyimi devreye giriyor. Daha fazla güç arayan alıcıların tercihi olacak R’da agresif bir gövde kitinin yanında tork iletim teknolojisine sahip dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulacak. Arteon R 320 PS’lik güçle asfalta inecek ve 0’dan 100’e hızlanma değerinin 5 saniyenin altında olması bekleniyor. 2.0 litrelik turbo benzinli motorunun temelini oluşturduğu seçenekler de yaklaşık 270 beygir güç dolaylarında kullanıcıları bekliyor olacak. Hybrid paket ise Passat GTE’nin ünitesini taşıyor. 1.4 litre litrelik benzinli motor ve elektrikle birlikte bu versiyonun 215 beygir güç ve 400 Nm torka sahip olması şaşırtıcı olmayacak. Saf elektrik sürüş menzili içinse 56 kilometre kilometrelik bir değer ön planda. Tam detaylar ise önümüzdeki süreçte netlik kazanacak.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle 2020 Volkswagen Golf