reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volkswagen Arteon

2019 Volkswagen Arteon, Amerikalı versiyonunun detaylarıya karşımızda [Galeri]

Geçtiğimiz ay içerisinde Amerika’daki kullanıcılarla buluşan 2019 Volkswagen Arteon, önemli rakiplerle mücadelesine devam edecek.

CC‘nin ardından binek otomobil sınıfının zirve noktasını temsil etmek için geliştirilen Volkswagen Arteon, bu zamana kadar çok fazla görmediğimiz dış tasarım hatlarıyla akıllarda yer edinmeyi başarmıştı. Yurt dışında nispeten daha erişilebilir olmasından ötürü sokaklarda bu yeniliği temsil etme şansı bulunan ailenin bu yeni ismini, 480.000 TL‘ye varan fiyatından ötürü Türkiye yollarında daha seyrek görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde 2019 model yılıyla Amerika pazarındaki yerini alan otomobilin meraklıları için resmi kaynaklardan bolca detay içeren fotoğraflar paylaşıldı. İçerisinde R-Line paketinin de bulunduğu bu fotoğraflarda Arteon’un üç farklı donanım paketinde ve renkle nasıl bir atmosfer vadettiğini net şekilde görmek mümkün.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan parçalar

Amerika pazarında SE, SEL ve SEL Premium gibi donanım paketleriyle sunulan 2019 Volkswagen Arteon, en baz versiyonda bile gayet işlevsel özellikleri beraberinde getiriyor. Giriş seviyesi olarak nitelendirebileceğimiz SE’De; ön ve arkada LED ışıklandırma grubu ve 18 inçlik jantlar standart olarak sunuluyor. Yaklaşık 36.000 dolarlık fiyatla alıcı bulan bu versiyonun bir üzerine çıktığımızda ise 40.000 dolarlık fiyata sahip SEL’in; sürüş destek sistemleri ve panoramik sunroofun fark yaratmaya başladığını söyleyebiliriz. Listenin en tepe noktalarından birisi olan R-Line’da ise jant setini 20 inçe kadar yükseltmek mümkün. Kullanıcıların kokpitteki deneyimini doğrudan etkileyen parçalar arasından; ısıtmalı direksiyon, 12,3 inçlik dijital sürücü ekranı, 8 inçlik multimedya ekranı ve deri döşemeyi ön plana çıkartabiliriz. Amerika’da 268 beygir güç ve 350 Nm tork üreten 2.0 litrelik TSI motorla satışan 2019 Volkswagen Arteon, SE paketinden itibaren dört tekerlekten çekiş desteğine de kavuşuyor.

İlgili video

Volkswagen T-Roc R