reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Passport

2022 Honda Passport, diğer modellerde de sunulacak yeni arazi rozetinin ilk temsilcisi olarak geldi

 - Güncelleme: 22 Eylül 2021 20:16

Versiyonları arasına eklenen yeni seçenekle arazide daha üst beklentilere karşılık verebilecek 2022 Honda Passport, makyaj operasyonuyla da daha iddialı.

Geride bıraktığımız gün Asya pazarındaki SUV modelinin yeni jenerasyonuyla gündemimize gelen Honda, küresel karakteri vesilesiyle bu kez Amerika merkezli Passport ile bizleri selamlıyor. 2022 model yılıyla birlikte makyajlanan Passport, marka içerisinde hayata geçirilen yeni bir rozetin de tanıtımı niteliğinde. 2022 Honda Passport ile kullanılmaya başlanacağı açıklanan “TrailSport” versiyonları, önümüzdeki süreçte pickup da dahil olmak üzere diğer SUV modellerinde de kendisine yer bulacak. Arazi niteliklerinin yukarıya taşındığı bu formül, Jeep ürün gamındaki TrailHawk ve Subaru’daki Wilderness ile benzer felsefeyi içeriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda Passport için öne çıkan özellikler

2022 model yılıyla birlikte Passport ailesinin tamamında görsel bazda daha tatmin edici bir karakter kullanıcıları bekliyor. Tamamen yenilenen ön ızgara ile birlikte revize edilen ışıklandırma grupları sayesinde aracın daha heybetli görünmesi amaçlanmış. Üst kademede konumlanan elemanların dışında tampon ve egzoz çıkışlarında da değişimler dikkat çekiyor. Honda, üst donanım paketlerinde artırdığı krom detaylarlar Passport’un daha zengin görünmesine de olanak tanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlk kez Passport ile birlikte gelen TrailSport versiyonu ise 18 inçlik özel tasarım jantları, arazi odaklı lastikleri ve artırılmış yükseklik değeriyle ailenin diğer üyelerinde ayrılmayı beklerken, tork iletim teknolojisiyle desteklenen Honda Akıllı Çekiş Yönetimi ve 4×4 kombinasyonu altyapıda karşımıza çıkıyor. Motor noktasında ise kullanıcıları 3,5 litrelik altı silindirli ünite ve 9 kademeli otomatik şanzıman entegrasyonu bekliyor. Opsiyon listesinde arazi odaklı pek çok donanımı barındıran yeni Passport’un satış ve fiyatlandırma gibi detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.