reklamı kapat

POPÜLER

2022 Porsche Taycan

2022 Porsche Taycan yeni renk seçenekleri ve teknolojik donanımlarla geldi

 - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 19:54

Ufak dokunuşlarla yola devam edilen 2022 Porsche Taycan, satış rakamlarıyla markasının yüzünü güldürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Porsche’nin ürün gamına eklemesinin ardından kısa sürede ikonik 911 ailesini geride bırakacak satış rakamları yakalamasıyla dikkatleri üzerine çeken Taycan için 2022 model yılı dokunuşları göründü. “İyi olanı koru” felsefesiyle yeni model yılında popüler elektrikli otomobilinde radikal değişimlere gitmeyen Porsche, görsel ve teknolojik çapta ufak dokunuşlarla yola devam etmeyi tercih ediyor. Özellikle tanıtımla birlikte görülen mor renk seçeneğiyle çok keyifli bir karaktere bürünen 2022 Porsche Taycan için bununla birlikte yeni renk paletleri de standart ürün gamına ekleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Porsche Taycan otonom park teknolojisiyle güçlendiriliyor

Porsche’nin 2022 model yılıyla birlikte Taycan’da öne çıkarttığı yeniliklerin başında ise park teknolojisi geliyor. Uzaktan park edebilme sistemini beraberinde getiren yeni donanımları barındıran Taycan, artık sürücüsü araç içerisinde olmadan kendi kendine park manevralarını yapabiliyor. Pek çok araçtan alışık olduğumuz bu sistem aracın gireceği alanı sensörlerle analiz ederek ölçerek işe başlıyor. Uygun aralığında onaylanmasıyla birlikte geriye, Taycan’ın kendi kendini konumlandırdığını veya halihazırdaki park yerinden kendi kendine çıkışını izlemek kalıyor. Taycan’ın multimedya sisteminde yapılan geliştirmeyle birlikte artık Android Auto desteğinin de getiriliyor olması da kullanıcılar için önemli olacak. Batarya tarafında yapılan ufak optimizasyonlarla birlikte aracın gerçekçi kullanım verilerinde daha iyi menzillerin yakalanabildiği de dikkat çekenler arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Mercedes EQS; elektrikli ailenin amiral gemisiyle tanışın