reklamı kapat

POPÜLER

iPhone X
iPhone X
iPhone X

2018’de satışa sunulacak yeni iPhone nasıl adlandırılacak?

iPhone X tanıtılmadan önce telefonun ismiyle ilgili birçok söylenti yapılmıştı. Daha önce ortaya çıkan bilgilerde telefonun iPhone Pro, iPhone X veya iPhone 8 adıyla karşımıza çıkacağı belirtilmişti. Apple tüm bu iddiaların ardından geçtiğimiz eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’i gün ışığına çıkarmıştı.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleriyle hemen hemen aynı tasarıma sahipken iPhone X, çerçevesiz OLED ekranıyla fark yaratmıştı. Kısa bir süre önce Türkiye’de satışa sunulan iPhone X’in ardından Apple’ın yeni modelini nasıl adlandıracağı merak edilmeye başlandı. Apple, iPhone’un 10. yıl dönümü şerefine geliştirdiği modele iPhone X adını vererek rakibinin önüne geçmeyi amaçladığını söyleyebiliriz. Samsung önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunacağı yeni Galaxy S modeline Galaxy S9 adını vermesi durumunda iPhone X’un adının daha yeni kalacağını belirtebiliriz.

Önümüzdeki yılki iPhone modelleri sizce nasıl bir isimle karşımıza çıkacak?

Gelecek yıl piyasaya sürülecek modelin sadece “iPhone” ismiyle anılacağı, daha yüksek özelliklere sahip modelin ise iPhone Pro olarak adlandırılacağı belirtiliyor. Apple’ın diğer ürün grubunda “Pro” kelimesini tercih etmesi yeni modelde de bu kelimenim kullanılma olasılığını artırıyor.

Sizce Apple, gelecek yılki iPhone modelinde hangi ismi tercih edecek?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...