reklamı kapat

POPÜLER

Christian Bale Batman

Eski Batman Christian Bale’dan üzen açıklamalar

Christopher Nolan’ın yönetmenliğini üstlendiği Batman filmlerinde izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Christian Bale çizgi roman sevenleri üzen sözler sarf etti. Görünen o ki tecrübeli oyuncu ne Batman’i ne de diğer süper kahramanları pek sevmiyor.

En popüler süper kahramanlarından biri olan Batman‘e şimdiye kadar çok fazla oyuncu hayat verdi. Buna rağmen karakteri seslendiren isimlerin bile çizgi roman sevenlerin gönlünde ayrı bir yeri var. Üç filmlik The Dark Knight serisinde yer alan Christian Bale da istisna değil. Aksine pek çok izleyicinin en sevdiği Batman olmasıyla öne çıkıyor. Ancak Bale’ın son açıklamaları hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor.

“Ben Affleck’in Batman’ini görmedim fakat izlemeyi düşünüyorum. Oğlum fazlasıyla ilgili görünüyordu fakat sonra fark ettim ki sadece fragmanı izlemek istiyormuş. Genel olarak çocuklarımın seyretmek istediği filmleri ben de izliyorum. Fakat itiraf etmeliyim ki süper kahraman filmlerinin hayranı değilim. Neden bilmiyorum ama bunu söylediğimde insanlar çok şaşırıyor. Oturup hiçbir süper kahraman filmini izlemedim. Ne Avengers ne de diğerlerini… Çok iyi olduklarını duyuyorum ve buna mutlu oluyorum.”

Batman’in en iyi versiyonlarından birini beyaz perdeye taşıyan Christian Bale’ın süper kahraman filmlerinden bu kadar uzak olmasına şaşırmadan edemiyoruz doğrusu.

İlgili video