reklamı kapat

POPÜLER

guardians of the galaxy

Guardians of the Galaxy Vol. 3 vizyon tarihini müjdeledi

Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen yapımları arasında yer alan Guardians of the Galaxy serisinin 3. filminin çıkışı için nihayet elle tutulur bir ipucu geldi. James Gunn, Twitter üzerinden tarih verdi.

Marvel hayranlarının gözü şimdilik 4 Mayıs’ta vizyona girecek olan Avengers: Infinity War filminde olsa da, diğer yapımların geleceği de merak konusu. Vizyonda yer aldığı günden bu yana hayranlar tarafından fazlasıyla olumlu geri dönüş alan Guardians of the Galaxy de onlardan biri. Oldukça keyifli ilk iki filmin ardından üçüncü film için gün sayan hayranlarla ise vizyon tarihi bugüne kadar paylaşılmamıştı. Ancak bu konuda Twitter üzerinden sürekli mesajlar alan yönetmen James Gunn, nihayet elle tutulur bir yanıtla filmi ne zaman göreceğimizi açıkladı. Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminin gelip gelmeyeceğini soran bir hayrana filmin 2020‘de geleceğini söyledi. Marvel’ın 2020 için 3 tarihi ise ayırttığı biliniyor. 1 Mayıs, 7 Ağustos ve 6 Kasım tarihlerinden birinde Guardians of the Galaxy Vol. 3’ü göreceğiz. Ancak bundan önce bildiğiniz gibi Galaksi’nin Koruyucuları Infinity War filminde boy gösterecek. Haberin sonunda Infinity War filminin fragmanını izleyebilirsiniz.

James Gunn Fox ve Disney anlaşması yüzünden planlarında bir değişiklik olmayacağını da açıklamaya eklerken spoiler içerebilecek bazı bilgiler de verdi.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; yazının bundan sonraki kısmı Guardians of the Galaxy serisine dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız detaylar izleme keyifinizi kaçırabilir.


Bir hayranın “Yondu geri dönecek mi?” sorusuna, “Ben olduğum sürece hayır” şeklinde cevap veren Gunn. Yondu için tüm kapıları da böylelikle kapatmış oldu.

Video