reklamı kapat

POPÜLER

apple watch

Ünlü analistten yeni Apple Watch ve iPhone satışlarıyla ilgili tahminler

Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone XS, iPhone XS Max ve Apple Watch Series 4 için ilk hafta sonu ön siparişleriyle ilgili görüşlerini özetleyen bir araştırma notu yayınladı.

Kuo, Apple Watch Series 4 ön siparişlerinin elektrokardiyogram desteği gibi yeni yenilikçi fonksiyonların bir sonucu olarak “beklenenden daha iyi” olduğunu söyledi. Kuo, Apple Watch sevkiyatlarının 2018 yılında 18 milyon üniteye ulaşacağını tahmin ediyor. Series 4, bu siparişlerin yüzde 50 ila 55’ini oluşturuyor. Kuo, EKG desteğinin daha fazla ülkeye yayılması durumunda,  Series 4 serisinin daha da güçlü sevkiyat ivmesini görebileceğine inanıyor. iPhone’larla ilgili olarak, Kuo, yeni iPhone modellerinin sevkiyatlarının yılın geri kalanında yılda biraz artarak 75-80 milyon üniteye çıkacağına inanıyor. Kuo, altın kasa seçeneği, daha büyük ekran ve çift SIM özelliklerinin eklenmesi nedeniyle Çin’de XS Max’e yapılan alımın güçlü olduğunu belirtiyor. Kuo, Max’in yeni iPhone gönderilerinin yaklaşık yüzde 30’unu oluşturacağını söylüyor. Kuo, iPhone XR siparişleri için tahminini artırıyor. Ünlü analist bu modelin, 2018 iPhone’ların gönderilerinin yüzde 55 ila 60’ını oluşturduğunu tahmin ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni iPhone’lar ve Apple Watch ne zaman satışa sunulacak?

Yeni iPhone’lar (iPhone XR ekim ayında) ve Apple Watch Series 4, 21 Eylül’de dünyanın belli ülkelerinde piyasaya sunulacak.

İlginizi çekebilir

Apple Watch Series 4’ün tanıtım videosu