reklamı kapat

POPÜLER

Iron Fist

Netflix Iron Fist için nihai kararını verdi

Netflix tarafından ekrana taşınan Iron Fist Marvel’ın en çok eleştirilen işlerinden biri olmuştu. Platform iki sezonun ardından diziye dair son kararını verdi.

Marvel ve Netflix ortaklığı doğrultusunda The Defenders‘ı oluşturan kahramanların solo dizileri izleyici karşısına çıkmıştı. Daredevil ve Jessica Jones’un ilk sezonlarıyla elde ettiği başarının ardından gelen Iron Fist maalesef beklentileri karşılayamadı. Eleştirilerde yerden yere vurulan dizi izleyicilerin beğenisini elde etmeyi de başaramadı. Danny Rand‘in maceraları daha sonra The Defenders ve Iron Fist’in ikinci sezonuyla devam etti. Fakat imaj sorununu aşmak bir türlü mümkün olmadı. Önce beklenen başarıyı elde edemeyen The Defenders’ın biteceği belli oldu. Ardından Iron Fist’in iptal edildiği açıklandı.

Iron Fist vedası

Yapılan resmi açıklamada Iron Fist’in üçüncü sezonunun olmayacağı fakat Danny Rand’in maceralarının devam edeceği ifade ediliyor. Buradan anlıyoruz ki bundan sonra Finn Jones‘u diğer kahramanların dizilerinde yan karakter olarak görebiliriz. Dizinin başrolü olarak seyrettiğimiz Finn Jones ise Instagtam hesabı üzerinden bu haberi takipçilerine duyurdu. “Her son yeni bir başlangıç” diyerek duruma pozitif yaklaşmayı tercih ederken, izleyicilere destekleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdi asıl merak edilen geriye kalan Daredevil, Jessica Jones ve Luke Cage‘in geleceği… Bu diziler devam edecek mi, yoksa aralarından bazılarına veda mı edeceğiz? Bekleyip göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Marvel’s Daredevil 3. sezon videosu