reklamı kapat

POPÜLER

Aquaman

Aquaman karakterlerine yakından bakış

DC çizgi romanlarından uyarlanan Aquaman filminin vizyona girmesine az bir zaman kaldı. Geri sayım devam ederken karakterleri yakından tanımamıza yardımcı olacak posterler izleyicilerle paylaşıldı.

Paylaşılan Aquaman posterlerinde filmde önemli rol üstlenecek tüm karakterleri görüyoruz. Başlangıçta Jason Momoa‘nın hayat verdiği Arthur Curry ve Amber Heard‘ün canlandırdığı Mera yer alıyor. Onların hikayesinde önemli rol üstlenen karakterlerden biri Aquaman’in annesi Kraliçe Atlanna. Flashbacklerde (geriye dönüş) izleyeceğimiz bu karakteri tecrübeli oyuncu Nicole Kidman canlandırıyor. Filmin iki kötüsü bulunuyor. Bunlardan en önemlisi Arthur Curry’nin üvey kardeşi Kral Orm. Diğeri ise başlarına bela olmaya hazırlanan Black Manta. Kral Orm’a Patrick Wilson, Black Manta’ya ise Yahya Abdul-Mateen II hayat veriyor. Willem Dafoe ise Orm’un danışması, Aquaman’in akıl hocası Vulko olarak karşımıza çıkacak. Son olarak Mera’nın babası Kral Nereus rolünde Dolph Lundgren‘i göreceğiz.

Aquaman filminin konusu

Filmde Arthur Curry‘nin orijin hikayesini seyredeceğiz. Annesi Atlantis kraliçesi, babası bir deniz feneri bekçisi olan Arthur, Atlantis’le tam anlamıyla tanışacak. Mera ile birlikte giriştiği mücadelenin sonunda Atlantis kralı olmak için adım atmış olacak. Fakat düşmanlarını alt etmesi için büyük çaba harcaması gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kamera arkasında James Wan’in yer aldığı Aquaman’i 21 Aralık‘ta seyredebileceğiz. Paylaşılan karakter posterlerini haberimizin içindeki galeride bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Aquaman film fragmanı