reklamı kapat

POPÜLER

Venom Tom Hardy

Venom’un yaratıcısı Tom Hardy’li filmi savundu

Başrolünü Tom Hardy‘nin üstlendiği Venom filmi bir süre önce izleyici karşısına çıktı ve eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi. Karakterin yaratıcılarından biri olan Todd McFarlane ise sorunun eleştirmenlerde olduğuna inanıyor.

Kısaca hatırlatmak gerekirse, Sony elindeki karakterleri teker teker beyaz perdeye aktarıyor. Bunlardan biri de Venom oldu. Onun hikayesi Spider-Man‘den arındırılmış bir şekilde sinemaya aktarıldı. Ortaya çıkan sonuç beklentileri tam anlamıyla karşılamadı. Buna rağmen Tom Hardy‘nin oyunculuğu ve filmde iki karakter arasında kurulan ilişki bazı problemleri görmezden gelmeye yardımcı oluyordu. Elbette bu eleştirmenlerin Venom hakkında olumsuz yorum yapmasına engel olmadı. Fakat karakterin yaratıcılarından biri olan Todd McFarlane eleştirmenlerin haksız olduğunu düşünüyor. Bunu da şu sözlerle ifade ediyor:

“Eleştirmenlerin kendi yaşlarının farkına varmayıp filmleri yanlış değerlendirdiklerine inanıyorum. Gelip filmi izliyorlar fakat 42 yaşındalar. O yüzden filmi kendi yaşlarına ve tavırlarına göre eleştiriyorlar. Fakat şunu düşünmek gerek, 16 yaşında olsanız bu filmi seyreder miydiniz? Bence çok severdiniz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Todd McFarlane‘in doğru bir noktaya parmak bastığını kabul etmek gerekiyor. Bu yüzden her eleştirmenin yorumunı baz almak mümkün olmuyor. Öte yandan film eleştirmeyi yaş bazlı yapmak da pek mümkün görünmüyor. Kısacası eğer eleştirmenlerin yorumlarını baz alacak olursanız, kendi fikrinize yakın birilerini keşfetmek ve onun yorumlarını takip etmek daha mantıklı olabilir.

İlginizi çekebilir