reklamı kapat

POPÜLER

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy yıldızının kaçırdığı DC rolü

Justice League gibi önemli DC filmlerinin yönetmeni olan Zack Snyder yıllar sonra şaşırtıcı bir açıklamaya imza attı. Guardians of the Galaxy yıldızının kaçırdığı önemli rolü açıkladı.

Bildiğiniz gibi DC sinematik evreninin temellerini atan, şekillendiren isim Zack Snyder oldu. Onun elinden çıkan Man of Steel, Batman v Superman ve Justice League filmlerini seyrettik. Justice League’in yeniden çekimlerinin gerçekleştiği dönemde kızının ölümü sebebiyle süreçten uzak kalan Snyder daha sonra Warner Bros stüdyolarıyla yollarını ayırdı. O zamandan beri de sosyal medya hesapları üzerinden hayranların ilgisini çekecek güzel detayları paylaşıyor. Bunlardan sonuncusu ise Guardians of the Galaxy’nin yıldızlarından Zoe Saldana ile alakalı.

Guardians of the Galaxy yıldızının kaçırdığı fırsat

Zack Snyder’in açıklamasına bakılırsa Man of Steel için oyuncu seçimleri devam ederken Lois Lane karakteri için değerlendirilen iki oyuncu bulunuyordu: Amy Adams ve Zoe Saldana. Yönetmen bu süreci şu sözlerle özetliyor: “Zamanında Lois Lane rolü için en uygun isimleri değerlendirirken sona kalan isimler Amy Adam ve Zoe Saldana olmuştu. Birbirlerinden tamamen farklı isimler fakat çok güçlü bir hava veriyorlar.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu mücadelenin sonunda kazanan ismin Amy Adams olduğunu söylememize bile gerek yok. Öte yandan Zoe Saldana bu rol için uygun bir isim olur muydu, ondan da emin değiliz. Zaten başarılı oyuncu daha sonra Guardians of the Galaxy ekibine katıldı ve Gamora rolüyle gönülleri kazanmayı başardı. Günün sonunda her iki oyuncu da farklı açılardan kazançlı çıktı diyebiliriz.

İlginizi çekebilir

Justice League fragmanı