reklamı kapat

POPÜLER

Nick Fury

Spider-Man Far From Home sonrası şaşırtıcı Nick Fury açıklaması

Spider-Man Far From Home filminin bonus sahnesinde ortaya çıkan şaşırtıcı gerçeğin ardından Marvel cephesinden enteresan bir Nick Fury açıklaması geldi.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısmı Spider-Man Far From Home‘a dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız gerçekler izleme keyfinizi kaçırabilir.


Bildiğiniz gibi Far From Home filminin iki tane bonus sahnesi bulunuyordu. Bu sahnelerden sonucusunda Nick Fury ve Maria Hill yer alıyor. Ancak sahne ilerledikçe onların aslında Captain Marvel filminde gördüğümüz Skrullar olduğunu anlıyoruz. Talos ve eşinin, Fury ve Maria Hill’in yerini almış olduğunu görüyorduk. Elbette bundan karakterlerin haberi vardı. Bu sahne gelecekte Skrulları Marvel Sinematik Evreni’nde daha sık göreceğimizi müjdeliyordu. Marvel stüdyolarının başındaki Kevin Feige ve Spider-Man serisinin yönetmeni Jon Watts ise Fury sahnesinden sonra şaşırtıcı bir açıklamaya imza attı.

Marvel dünyasındaki Nick Fury gerçeği

Kevin Feige: Acaba Fury ve Talos bu gördüğümüz değişimi ne sıklıkla yapıyordu? Fury gerçekte nerede ve ne yapıyor?

Jon Watts: Artık bu sırrı bildiğimize göre, Fury ve Maria Hill’in önceki sahnelerini yeniden izlemenin zamanı geldi. Böyle pek çok şey göreceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Normalde Nick Fury ve Talos anlaşmasının yeni olduğunu varsaymıştık. Ancak bu açıklama ikilinin daha önce de bu yönteme başvurduğunu ortaya koyuyor. Bunu daha önce ne zaman yaptıklarını bulmak ise Marvel hayranlarına kalıyor.

İlginizi çekebilir

Filmin fragmanı