reklamı kapat

POPÜLER

2020 SEAT Leon

2020 SEAT Leon kokpiti güncellenen noktalarıyla göründü

Geliştirme çalışmaları devam eden 2020 SEAT Leon bilmecesi, tamamen elden geçirilen kokpit üzerinden bir süre daha tartışmaların odağında olacak.

Bir süredir kamuflajlı olarak kameralara poz verme konusundan çok çekingen olmayan 2020 SEAT Leon süreci çözülmeye devam ediyor. Bu yıl içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz modelle ilgili beklentiler üzerinden devam eden yapı içerisinde kokpiti de artık değerlendirebiliriz. Motor1 kaynaklı olarak servis edilen görüntüler üzerinden prototip versiyonuyla yine karşımıza çıkan yeni Leon’da farkın hissedilebilir olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz. Özellikle halihazırda satışta olan versiyonda konsola entegre olan multimedya ekranın dışarıya taşınmış olması buradaki en temel farkların başında yer alacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Farklılıklarıyla 2020 SEAT Leon kokpiti

Herhangi bir gizlilik ibaresinin görülmediği fotoğraflarda tasarımcıların konsolda önemli revizyonlar yapıldığını görebiliyoruz. Multimedya ekranla birlikte klima çıkışları, direksiyon ve vites topuzu gibi temel parçaların da revize ediliyor. Bunlara ek olarak Leon iç dünyasında yeni fiziksel butonlarda kendisine yer açılıyor. Kullanıcıların deneyimini doğrudan etkileyecek parçalardan birisi de şüphesiz dijital sürücü ekranı olacak. Bir süre önce tanıtımı gerçekleştirilen Tarraco başta olmak üzere ailenin diğer üyelerinde yer alan karakteristik dış çizgileri, Leon’un önü ve arkasında göreceğimizi de notlarımız arasında üstlere yazmış durumdayız. Kaputunun altında da önemli nitelikleri beraberinde getirecek olan yeni SEAT Leon, sürpriz olmazsa Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkacak.

İlginizi çekebilir

SEAT Arona