reklamı kapat

POPÜLER

Lucifer 5. sezon öncesi dizinin en sevilen bölümü

Lucifer 5. sezon öncesi dizinin en çok beğenilen bölümü hangisi?

Lucifer 5. sezon bölümlerinin yayınlanmasına daha vakit var. 5. sezonu beklerken dizinin en sevilen bölümü hangisiymiş hatırlayalım.

Haklarının satın alımı sonrası hızla en sevilen Netflix yapımlarından olan Lucifer 5. sezon için senaryo çalışmalarına başladı. Yeni sezonla beraber izleyicilere veda edecek olan dizi, ilk üç sezonunu Fox çatısı altında, dördüncü sezonu ise Netflix’te yayınlamıştı. Bu dört sezon boyunca dizinin bazı bölümleri fazlasıyla beğenilirken bazı bölümler de geri planda kaldı. 5. sezonun yayınlanmasını beklerken biz de dizinin hayranlar tarafından en çok beğenilen bölümünü merak ettik. IMDb puanlarını karşılaştırdığımızda ise karşımıza ilginç bir “beraberlik” çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lucifer 5. sezon için beklerken yeniden izlenecek bölümler

IMDb’de izleyicilerin oylarına baktığımızda dizinin en başarılı sezonunun açık ara Netflix satın alımı sonrası yayınlanan 4. sezon olduğu görünüyor. Hatta öyle ki, bu sezonun 9,4 altında puan almış bölümü bulunmuyor. Ancak, birinciliği 9,8 puanla iki bölüm paylaşıyor. Biri 4. sezon 10. bölüm “Who’s da New King of Hell?” diğeri ise hakları hala Fox’tayken yayınlanan 3. sezon 24. bölüm “A Devil of My Word”.

3. sezon 24. bölüm dizinin ilerleyişinde ciddi bir dönüm noktası yaratmıştı. Chloe ilk kez Lucifer’ın “gerçek yüzünü” görmüş ve sonrasında da 4. sezondaki olaylara hazırlanmak için “tatile” çıkmıştı. Dördüncü sezon finali ise bizi bambaşka bir açmaza götürmüş, Lucifer’ı cehenneme dönmeye mecbur etmişti. Bu ikiliye en yakın puanı alan bir diğer bölümün, 9,7 puan ile 4. sezon 9. bölüm olduğunu belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni sezonda ise bizi pek çok olasılık bekliyor. Netflix, 5. sezon tarihini henüz açıklamadı, ancak biz yeni sezonla ilgili bazı teori ve düşüncelerimizi burada derledik. Dizinin tüm bölümlerine Netflix kütüphanesinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Dizinin 4. sezon fragmanı