reklamı kapat

POPÜLER

Aslan Kral

Disney stüdyolarına beklenmedik Aslan Kral şoku

Disney stüdyoları en sevilen animasyonlarından biri olan Aslan Kral filmini yeniden izleyici karşısına çıkarttı. Büyük merak uyandıran bu yapımın aldığı ilk yorumlar ise büyük hayal kırıklığı yaratıyor.

Bildiğiniz gibi orijinal ismi Lion King olan animasyon yapım 90’lı yılların unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Aradan geçen zamanın ardından Disney aynı hikayeyi son teknolojileri kullanarak bir kez daha sinemaya aktarmayı tercih etti. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man filmini beyaz perdeye taşıyan Jon Favreau yer alıyor. Oyuncu kadrosu ise Donald Glover, Beyonce Knowles Carter, Seth Rogen, Keegan-Michael Key, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, Alfre Woodard, Eric André, John Oliver ve James Earl Jones gibi isimlerden oluşuyor. Yıldız isimler Aslan Kral için bir araya gelince izleyicilerin beklentisi de yükselmişti. Fakat ilk yorumlar büyük bir şaşkınlık yaratıyor.

Aslan Kral eleştirileri

İnternette sinema eleştirmenlerinin görüşlerini derleyerek ortalama bir puan elde etmeyi amaçlayan Rotten Tomatoes’un Lion King puanlaması ortaya çıktı.87 eleştirinin ortalaması alınarak yüz üzeriden 58 puan verildi. Öne çıkan eleştirilerden birinde şu sözler dikkat çekiyor: “Aslan Kral’ın görsel olarak büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. Fakat yeni versiyon orijinalinin enerjisine ve içtenliğine sahip değil. Elbette ortaya çıkan sonuç kimileri için yeterli olabilir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Eleştirilerle büyük şaşkınlık yaratan Aslan Kral filmi 19 Temmuz 2019‘da vizyona girecek. Yeni versiyonun fragmanını hemen aşağıda bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Filmin fragmanı