reklamı kapat

POPÜLER

Huawei akıllı gözlük
Huawei akıllı gözlük
Huawei akıllı gözlük
Huawei akıllı gözlük

Huawei akıllı gözlük fiyatı ve satış tarihi ortaya çıktı

P30 Pro ve P30 etkinliğinde tanıtılan sürpriz ürün Huawei akıllı gözlük için fiyat ve satış tarihi sonunda ortaya çıktı. Model ciddi ciddi geliyor.

Huawei, yukarıda da dediğimiz gibi P30 lansmanında büyük bir sürpriz yapmış ve 2011’de Güney Kore Seul’de Hankook Kim tarafından kurulan güneş gözlüğü ve optik gözlük markası Gentle Monster ile ortaklık kurarak geliştirdikleri akıllı gözlüğü tanıtmıştı. O zamandan bu yana hiçbir detayla gündeme gelmeyen gözlük, sonunda satışa çıkıyor. Resmi olarak “Huawei x Gentle Monster Smart Glasses” olarak listelenen gözlük, söylendiği kadarıyla iki farklı versiyona ve dört farklı tasarıma sahip. Eylül ayında ilk olarak Çin’de raflardaki yerini alacak gözlüklerden birisi yaklaşık olarak 212 dolar, diğeri ise yaklaşık 354 dolar fiyat etiketine sahip. Akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilen Huawei akıllı gözlük modelleri, yerleşik çift mikrofon ve hoparlör ile telefon görüşmesine izin veriyor. Bünyelerinde bir kamera ya da buton olmayan ürünlerin, 2.200 mAh pil taşıdığı aktarılıyor. USB-C üzerinden ya da kablosuz olarak şarj edilebileceği belirtilen gözlükler, müzik dinleme için de kullanılabiliyor. IP67 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklı olacak modellerin, kablosuz kulaklıklar gibi içinde şarj edilebildikleri bir deri kılıfları da bulunuyor.

Huawei akıllı gözlük
Huawei akıllı gözlük
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei ve Gentle Monster ortaklığında hazırlanan akıllı gözlük modelleri merak uyandırıyor

Bu ürünlerin Çin dışında satılıp satılmayacağı ise bilinmiyor. IFA 2019 kapsamında yeni bir VR ya da AR başlık tanıtma ihtimali bulunan teknoloji devi, bu alanda da söz sahibi olmak istiyor gibi görünüyor. Ancak ne VR / AR başlıklar ne de akıllı gözlükler kullanıcıların halen dikkatini çekmiyor.

İlgili Video