reklamı kapat

POPÜLER

spider-man

Tobey Maguire’ın Tom Holland’ın yerini aldığı Spider-Man videosu [İzle]

Orijinal Örümcek Adam olan Tobey Maguire‘ın Tom Holland’ın yerini aldığı Spider-Man Far From Home fragmanı büyük şaşkınlık yaratıyor. Ortaya çıkan sonuç azıcık rahatsız edici.

Bildiğiniz gibi beyaz perdenin ilk Örümcek Adam‘ı Tobey Maguire olmuştu. Onun rol aldığı üçleme 2000’li yılların başında izleyici karşısına çıktı ve oyuncu bu şekilde akıllarda yer etti. Ardından Andrew Garfield‘ın kısa bir macerası oldu. Son olarak da Sony stüdyoları ve Marvel arasında sağlanan anlaşma MCU’da yer alan bir Spider-Man görmemizi sağladı. Bu şanslı isim de genç İngiliz oyuncu Tom Holland oldu. Karakterin yaratıcısı Stan Lee’nin “karakteri yaratırken aklımda olan tüm fiziksel özelliklere sahip” dediği Tom Holland pek çok hayran tarafından çok beğeniliyor. Fakat bazı izleyiciler hala Tobey Maguire’ı özlüyor. Bunun en büyük sebebi nostalji hissi ve onun beyaz perdede karaktere hayat veren ilk oyuncu olması.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tobey Maguire Spider-Man Far From Home’da

Aldo Jones isimli YouTube kanalı Marvel hayranlarının bu özlemini gidermeye odaklanıyor. Spider-Man Far From Home fragmanında Tom Holland’ın yüzünün görüldüğü her sahneye Tobey Maguire‘ı ekliyor. Böylece onun Örümcek Adam’ı günümüzde nasıl olurdu sorusuna kısmen yanıt veriliyor. Ancak bu çalışma önceki Deepfake örnekleri kadar başarılı görünmüyor. Tobey Maguire’ın yüzü Tom Holland’ın vücudunda eğreti duruyor. Aldo Jones tarafından hazırlanan bu farklı Spider-Man Far From Home fragmanı hemen haberimizin girişinde bulup seyredebilirsiniz.