reklamı kapat

POPÜLER

Ant-Man 3

Marvel yıldızının içimizi rahatlatan Ant-Man 3 açıklaması

Marvel stüdyolarının dördüncü faz projeleri arasında Ant-Man 3 yer almıyor. Fakat stüdyonun tecrübeli yıldızlarından Michelle Pfeiffer açıklamasıyla hayranların içine su serpiyor.

San Diego Comic Con ile birlikte Marvel stüdyolarının önümüzdeki yıllardaki programı belli oldu. Bu süreçte Thor, Spider-Man ve Doctor Strange gibi karakterler yeni filmleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Fakat Ant-Man cephesinde bir sessizlik hakim. Avengers Infinity War ve Avengers Endgame filmlerinin arasında seyrettiğimiz Ant-Man and the Wasp’ın devamı gelecek mi, gelmeyecek mi, bilmiyoruz. Serinin üçüncü filmi Marvel stüdyolarının beşinci fazı için saklanıyor olabilir. Fakat ortada olacak veya olmayacak diye bir açıklama olmadığından belirsizlik hayranların zihnini kurcalıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Michelle Pfeiffer’ın Ant-Man 3 cevabı

Serinin yıldızları ise geri dönme konusunda fazlasıyla istekli görünüyor. Örneğin başrolü üstlenen Paul Rudd hayranların üçüncü film için isteklerini olabildiğince sesli şekilde dile getirmesini istemişti. Ant-Man and the Wasp filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne adım atan Michelle Pfeiffer da Paul Rudd ile aynı hisleri paylaşıyor gibi görünüyor. Tecrübeli oyuncu Malefiz 2 filmi vesilesiyle basın önüne çıktı. Ona Ant-Man 3 için geri dönüp dönmeyeceği soruldu. Michelle Pfeiffer da şu sözlerle yanıt verdi: “Bu kesinlikle mümkün. Fakat önce Ant-Man 3’ün olması gerekiyor.”

Özetle Marvel stüdyoları isterse Ant-Man ekibini yeniden bir araya getirip serinin üçüncü filmini çekmeleri oldukça kolay olacak gibi görünüyor. Bunu isteyip istemedikleri ise asıl soru işareti.

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı