reklamı kapat

POPÜLER

Netflix The Witcher 2. sezon

The Witcher 2. sezon için heyecan verici iddia

The Witcher 2. sezon öncesi heyecan verici bir iddia ortaya atıldı. Sızan bir seçme kaydı Netflix dizisine eklenecek yeni karakterin olası oyuncusunu işaret ediyor.

The Witcher 2. sezon çekimleri için geri sayımın başladığı şu günlerde oldukça ilginç bir seçme kaydı internete sızdırıldı. Netflix cephesinden gelecek bir Witcher animasyon filmini de resmi duyurudan önce sızdıran Redanian Intelligence, bu kez yeni bir aktör haberiyle gündemde. İddiaları ise Radenyalı casusların başı Sigismund Dijkstra‘nın yeni sezonda kendini göstereceği yönünde. The Hobbit, Outlander, Preacher gibi yapımlardan tanıdığımız Graham McTavish‘in bir seçme videosuna yer veren site bu videodaki karakterin meşhul istihbarat amiri Dijkstra olduğunu iddia ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Witcher 2. sezon Dijkstra’yı mı getiriyor?

Hazırlanan seçme kaydında karakterin adı elbette Dijkstra olarak değil David olarak geçiyor. Ancak birinci sezon seçmelerinde de karakterlerin isimlerinin değiştirildiği düşünülünce bu detay hayli normal diyebiliriz. Aynı zamanda bu sızdırılan sahnenin doğrudan ikinci sezondan bir sahne olmayabileceğini de kaydedelim. Çünkü dizi yaratıcısı Lauren Hissrich, seçmeler için farklı kısa senaryolar kaleme aldıklarını kaydetmişti.

Karakterin Dijkstra olabileceğini gösteren detay ise konuşmalarda gizli. Kral Vizimir’in istihbarat amiri olan Dijkstra’nın Vizimir’le yaptığı konuşmada Ciri’nin yerini bulma çabasında olduğu anlaşılıyor. Bildiğiniz gibi Cintra’dan sağ çıkmayı başaran ve Calanthe’nin soyundan gelen Ciri, siyasi açıdan da büyük önem taşıyor. Peşindeki tek isim de doğal olarak Nilfgaard olmuyor. İkinci sezonda giderek derinleşecek siyasi hesaplaşmalar, karakterlerin gelişimi ve hikayenin işleyişi bizi daha da heyecan verici bir noktaya sürükleyecektir. Şimdilik Netflix cephesinden resmi bir duyuru gelmediğini kaydedelim.

2. sezon bölümlerinin planlanan yayın tarihi 2021.

İlginizi çekebilir

Netflix Türkiye Şubat 2020 ajandası