reklamı kapat

POPÜLER

The Umbrella Academy 2. sezon

The Umbrella Academy 2. sezon öncesi hayranlara yeni müjde

The Umbrella Academy 2. sezon bölümlerini heyecanla beklediğimiz şu günlerde hayranları mutlu edecek ve hatta olası yeni bir seriye kapı aralayacak bir haber geldi.

Sevilen Netflix dizisi The Umbrella Academy 2. sezon bölümlerinden ilk posterlerini geçtiğimiz günlerde yayınlamış ve dizi için yavaş yavaş ilk heyecan dalgasını başlatmıştı. Yeni sezonu beklerken serinin uyarlandığı çizgi roman cephesinden hayli ilginç bir müjde paylaşıldı. Bildiğiniz gibi dizi Gerard Way ve Gabriel Bá’nın aynı isimli çizgi romanlarından uyarlanıyor. 3. kitabı geçtiğimiz yılın sonunda çıkan ana serinin ilk iki kitabından bölümler ilk sezonda bizlerle buluşmuştu. Okuyucular 4. kitabı beklerken bir spin-off haberi geldi. Birinci çizgi romanın öncesinde geçecek olan “You Look Like Death” isimli mini seri müjdelendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy 2. sezon sonrası spin-off dizi de gelir mi?

Bu 6 sayılık mini seri hayranların favori karakterlerinden Klaus’a odaklanıyor. Dizide Robert Sheehan tarafından canlandırılan Klaus şüphesiz “ölülerle konuşabiliyor” olmasıyla ailenin en ilginç güçlerinden birine sahip olan kardeş olarak öne çıkıyor. Mini serinin Gerard Way ve Shaun Simon tarafından kaleme alacağı kaydediliyor. 18 yaşındaki Klaus’un Umbrella Academy’den atıldığı dönemi anlatacak olan mini seri sonrası akla gelen ilk düşünce ise Netflix’in bu mini seriyi kısa bir spin-off’a çevirme ihtimali oldu. The Umbrella Academy’nin kaç sezon süreceği belli değil. Anca Sheehan başrolünde mini bir diziye kimsenin hayır diyeceğini düşünmüyoruz.

You Look Like Death’in ilk sayısı 17 Haziran‘da okuyucularla buluşacak. The Umbrella Academy’nin 2. sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor.

İlginizi çekebilir

Hayranların keşfettiği 3 gizli Westworld 3. sezon fragmanı