reklamı kapat

POPÜLER

Mercedes G-Serisi

Tavanında yıldızlarla gelen Mercedes G-Serisi pickup modifikasyonu [Galeri]

Mansory tarafından hayata geçirilen Mercedes G-Serisi pickup modifikasyonu, son dönemlerde gördüklerinizden çok farklı bir boyutta.

Mercedes G-Serisi, Brabus projesiyle birlikte Cenevre Otomobil Fuarı’nın yıldızlarından birisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanırken, Corona virüsü süreci baltaladı. Markaların dijital lansmanlarla tanıttığı modellerden birisi haline gelen projenin ortaya çıkan fotoğrafları da beklentinin ne denli büyük olduğunu göstermişti. Aynı modelin başka bir ihtişamlı projeye merkez olması muhtemelen çok fazla denk gelmez ki burada da Mansory‘nın imzası karşımıza çıkıyor. Son dönemlerde gördüğümüz en farklı G-Serisi modifikasyonlarından birisi olan proje Philipp Plein yardımıyla tasarlıyor. “Star Trooper Pickup” olarak adlandırılan projenin bir merkezinde Mercedes-AMG G63 var.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mercedes G-Serisi projesinden öne çıkanlar

Projeyi farklı noktada konumlandırmamıza vesile olan ilk parça kısa bir dingil mesafesine sahip iki kapılı G-Serisi olması. G-Serisi’nin önceki projelerinde iki kapılı olarak mevcutken, mevcut model sadece dört kapılı olarak satılıyor. Yapılan gövde modifikasyonuya birlikte arka tarafında bir yatak olan pickup yaratıldığını görmek mümkün. Aracın dışını süsleyen mat siyah ve gri kamuflaj tasarım da genel karakterdeki ili çekici bir diğer nokta. Jant tasarımları, gövde değişimi ve egzozlar da yine yapılan çalışmanın ne denli büyük olduğunu gösteriyor. Modelin kaputunun altında 4.0 litrelik twin-turbo AMG V8 motor karşımıza çıkıyor. 838 veygir güç ve 1.000 Nm tork değerlerine sahip olan Star Trooper Pickup’ın sadece 2,5 saniyede 0’dan 100’e çıkabileceği iddia ediyor. Mansory’nin fiyat detaylarını henüz paylaşmadığını da belirtelim.

İlginizi çekebilir

Şehirli canavar Ferrari Roma ile tanışın