reklamı kapat

POPÜLER

Priority Bicycles imzalı Priority Current, elektrikli bisiklet

Priority’den sınıf ve özelliklerinde uygun fiyatlı elektrikli bisiklet

Elektrikli bisiklet pazarında özellikle yurt dışında sunulan seçenekler artıyor. Bunların en yenisi Priority Bicycles imzalı Priority Current modeli.

Gündelik şehir içi kullanıma yönelik hazırlanan Priority Current elektrikli bisiklet, genel olarak modern ve şık bir seçenek konumunda. Bu bisikleti öne çıkaran ise sınıfı ve özellikleri göz önüne alındığı zaman iddialı duran 2.699 dolarlık fiyatı oluyor. Bu modelin rakipleri 4 bin dolara satılıyor ve bu da ciddi bir fark anlamına geliyor. İki farklı renkte hazırlanan bisiklet, standart zincir yerine karbon kayış kullanıyor ve 500W gücünde merkezde yer alan bir elektrik motoruyla yol alıyor. Bu motorla tam 148 Nm tork sunan ve bu konuda gerçekten çok iddialı olan model, 32 km/s hıza çıkabiliyor. 500 Wh pil paketiyle kullanıma bağlı olarak 100 km’ye kadar menzil getiren ve bu konuda da ciddi şekilde öne çıkan Priority Current, hidrolik disk frenler kullanıyor, çamurluk ile LED aydınlatma taşıyor ve gidondaki ekranda gerekli verilerini sürekli verebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Priority Bicycles imzalı Priority Current, elektrikli bisiklet pazarında ses getirmeyi başardı

2.699 dolarlık fiyat rakiplerine oranla az olmasına rağmen yine de pahalı bir seçenek olan Current, aktarıldığı kadarıyla üç farklı gövde boyutuyla elde edilebiliyor. Bu tarz gelişmiş modellerin ileride Türkiye pazarında da çok ses getireceğini düşünüyoruz.

Türkiye’de şu an satılan hemen hemen tüm elektrikli bisikletlere buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Bu da yakında çıkan katlanabilir modellerden